Cum gandesc romanii?

Am o casa de vanzare si ma minunez cum gandesc romanii. Pretul este de 32.000 de euro – am scazul mult din pret, pentru ca am inteles ca romanii nu prea au bani. Dar sa vii sa propui 17.000 pentru ca nai mai mult, mi se pare inimaginabil. Adica mergi la magazin si zici: cat costa painea? 2 lei. A, eu am doar 1 leu, imi dati doua? Pai ai ceva la cap omule? Negociezi da nu la jumatate de pret! In Bucuresti de banii aia iei o garsoniera in Ferentari si tu vrei casa noua, 100 m² si 1800 metri de gradina?

Cum gandesc romanii?

Da casa e la tara, insa cu strazi asfaltate, Peny Market si Lidl la 5 km de poarta casei, apa curenta, gaz, electricitate, garaje de beton, fantana forata la 60 de metri, evident ca toaleta este in casa si avem canalizare centrala, deci mai ceva ca la oras! Inteleg ca nu-mi mai recuperez banii investiti in casa, dar nici sa o vand mai ieftin ca masina mea nu merita. O tin pana ies la pensie, mai am putin si ma mut acolo, la aer curat si liniste.

Cu totii vrem mai bun si mai ieftin, dar ar trebui sa avem totusi si bun simt cand oferim un pret. Asa e viata, ne mai descarcam pe blog si trecem mai departe. Acum ca mi-am adus aminte, robinetul Delimano incalzeste prea tare, asta dupa ce initial abia incalzea. Oare cum sa dai apa mai rece, dar sa fie incalzita? Adica voiam sa stiu cum reglez temperatura la un robinet Delimano? Inteleg ca nu prea ai cum sa faci reglaje, merge doar schimbat debitul, fara un reglaj al temeperaturii. Asta e, viata la tara!

Casa la tara

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.