Cum mi-a furat Frau Angi pozele

Azi ma uitam si eu la concurenta, cand ce sa vezi: Frau Angi mi-a sterpelit poza facuta de mine din bucatele, de pe o poza mai mare cu tot alfabetul. Asta e, nu poti sa faci totul singur, ce ma mira insa este ca doamna nu vrea sa colaboreze, noi am strans peste 20.000 de cursanti pe grup si tot atatia pe pagina. Ar fi ceva sa poti oferi mai multe informatii celor interesati, numai ca eu zic ca fiind concurenta, e pe bani colaborarea. N’ai sa vezi!

Cum mi-a furat Frau Angi pozele

Sa ne gandim ca vrei sa inveti timpurile in limba germana, cum faci asta mai usor si mai rapid? Asa zic si eu, incepi sa citesti pe www.limbagermana.online – sa nu uit sa zic ca site-ul este de vanzare, fix 5.000 de euro, asa ca ai un strat bun. A, fara profesor deloc nu merge, garantat. Poate daca stai prin Germania si sporovaiesti zilnic in germana, poate iti intra ceva in cap, desi am dubii si la asta.

Nu ma apuc sa caut continut copiat pentru ca ar fi mai greu, eu de fapt am tradus din turca lectiile, in speranta ca nu a mai facut asta nimeni pana acum. Asadar madam Angi cu siguranta stie limba germana, deci o fi facut lectiile singura. La YouTube sta binisor, poate ma apuc si eu sa copiez niste lectii, sa le pun la mine! Ar fi echitabil? Poze contra video! Doar ca la cei 40 de abonati ai ei, nou cu cateva sute stam deja mai bine. Pacat Frau Angi, am fi putut colabora frumos pentru o suma modica de 50 de euro pe luna. Asa ca ramanem noi pe propriile picioare, nu e mai bine dar asta e viata!

abc

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.