Cum s-a umplut Jimmy Hex de bani

Ba, daca trece pe aici Jimmy Hex as vrea sa stiu si eu, ca cine stie ce afacere punem la cale impreuna, eu sunt mai ceva la idei decat era Palarie sau Vijai. Pe de alta parte, arat mai bine ca Vasilica, am o varsta numai buna pentru o aventura in doi [ Da, ce nu stiai ca dragostea se face in minim doi? ], deci pe scurt, hai sa va povestesc cum s-a umplut Jimmy de bani. Aventura a inceput pe 11 februarie 2018. Adica fix acum doi ani si ceva, dupa ce o lalaise cu chestii gen 10 chestii pe care vrei sa le afli de la mine.

Cum s-a umplut Jimmy Hex de bani

Adevarata aventura a lui Jimmy Hex pe YouTube a inceput pe 17 iunie 2016, adica se vor implini patru ani peste cateva zile. Initial lua clipuri de pe internet si le lipea, apoi povestea treaba si asta era tot. Uite primul sau videoclip, despre cum sa te imbogatesti peste noapte.Poate crezi ca a aplicat si el una din cele 10 metode. Dar sa vedem ce ne propunea Mihai Dimulescu in primul sau videoclip.

Prima metoda este sa te ocupi de antichitati. Pe bune mai Jimmy, sa ma fac anticar la varsta mea? Ok, a doua poate e mai buna, cine stie. Vanzraea de pixeli! Du-te Dica, asta da afacere, dar s-a vandut deja, deci trecem la 3. La asta nu am cum sa ma bag, ca e cu o minge de baseball. La noi se joaca oina, deci nu merge. Ajungem la metoda 4, sa creezi un smile [ nu Smiley bai, ala e un cantaret! ]. La punctul cinci vine cireasa de pe tort: domeniul de internet genial, gen pizza.com, vandut in 2008 cu 2,6 milioane de dolari! Ba, esti nebun?

Pe restul de cinci le vedeti in clipul lui, daca va intereseaza. Eu am obosit de atatea idei si mai ales de banii castigati prin astfel de idei, asa ca inchei aici. Tu ce metoda crezi ca a aplicat Jimmy Hex? Lasa-mi un comentariu ca sa vad daca ai ghicit.

Taraba lui Jimmy

Cum s-a umplut Jimmy Hex de bani

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.