Cum sa ai succes online

Azi ai mai multe modalitati de a ajunge „mare si tare” in online, incepand cu invechitul blog si mergand mai departe cu FaceBook, Instagram sau YouTube. Daca ai talent la scris si te pricepi cat de cat la cum se face un blog bun, mergi pe scris. Doar ca nu e la fel de amuzant ca atunci cand te maimutaresti pe YouTube. Dar pentru a face asta ai nevoie de mai mult decat de un program de editare video si de un telefon mid-range. Da, am facut si eu clipuri cu telefonul si nu e chiar ceea ce trebuie!

Cum sa ai succes online in 2020

Ideea cu munca asta online este ca te acapareaza si incepi sa nu mai ai o viata normala. O spune un gamer cu ceva experienta aici. Daca eu as sta cat e nevoie de mine pe FaceBook – am cateva grupuri ce depasesc 150.000 de fani si deci am cateva zeci de mii de postari pe zi de moderat – as fi legat de scaun si PC [ pentru ca nu poti face treaba asta de pe telefon, cu siguranta! ].

Cati bani poti face online? Cativa reusesc sa faca mii si zeci de mii de euro pe luna [ unii de peste ocean si sute de mii! ], dar majoritatea nici macar nu reusesc sa isi faca un cont valid de AdSense. Iar daca l-au facut, se invart pe la zeci sau hai cu larghete sute de euro pe luna. Atunci le vine ideea sa vanda publicitate pe blog. Nimic mai daunator nu poate fi, desi daca ai sa incasezi 100 sau 1000 de euro pe o postare, e altceva. Dar la 10 euro sa zicem, de cati clienti ai nevoie lunar sa scoti 1000 de euro? Pai cam 100! sau ma rog, 1200 pe an! Vise, astea sunt aceste calcule.

Ar mai fi marketingul afiliat, dar pentru asta ai nevoie de mai mult decat niste postari aiuristice. De aia AdSense e mai ok, pentru ca e axat pe ce cauta omul, nu pe ce crezi tu sa se va vinde din nu stiu ce magazin online. A, sunt magazine care vand, doar ca nu esti singurul care s-a gandit la asta. Asa ca desi stiu ca se poate castiga decent din online, va sfatuiesc sa va ganditi de doua ori inainte sa va dedicati 24/24 acestei munci.

Bani pe internet in 2020

Cum sa ai succes online în 2020

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

  • Mihaela

    Ca sa ai succes azi online ai nevoie de promovare, fara sa ceva nu ajungi departe. DA, costa bani – dar ce mai e gratis in ziua de azi?

    • Catalina

      Asa este, eu colaborez de mult cu cei de la e4RO si sincer sunt multumit de rezultate. Fiecare se pricepe la domeniul lui si fara ssa colaboram nu mai merge in 2020!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.