Cum te simti cand esti tradat de cineva la care nu te asteptati?

Am avut recent surpriza sa fiu „tradat” de cineva de la care nu ma asteptam. Nu am sa dau exemplul clar, ca sa nu se interpreteze. Ideea este ca cineva pe care-l credeam cat de cat apropiat, m-a lovit pe la spate. Nu asa direct, ci cu eschiva. Adica a dat cu piatra, dar nu direct, ci a aruncat in sus, deasupra mea. Evident ca piatra a cazut exact unde era de asteptat, in capul meu. Poate ca nu am fost chiar explicit, dar nici nu conteaza, caci aici e vorba de cum te simti in acel moment, nu cum a facut asta sau cine a fost persoana respectiva – cu nume si prenume.

Cum te simti cand esti tradat de cineva?

Important in discutie este si faptul ca omul nu a avut curaj sa-sti spuna in fata, desi daca ma uit in urma, era de asteptat ca o sa faca asa ceva – adica sa te loveasca sub centura. Cum persoana nu-mi era prieten, nu pot sa spun ca ma surprinde. Dar era oricum cineva care se „prefacea” ca te apreciaza, ca te intelege, etc. Asta pana la proba contrarie. Cand a venit momentul, a lovit. Fara sa fie nevoie, asta e ideea. Ca daca era implicat cumva in treaba respectiva, ai fi inteles ca se simtea obligat sa actioneze.

Dar nu, asa a simtit el ca e mai ok, sa dea cu piatra. Cum ma simt? Perfect. De ce? Am inteles ca visul ala de a avea in jurul tau oameni verticali se realizeaza, dar foarte greu. Asa ca deschide ochii atunci cand iti alegi anturajul.

Am inceput cam 30 de articole in ultima luna, toate sunt in draft. Pentru ca DA, trec printr-o perioada mai grea si nu am puterea sa scriu. Am facut greseala sa scriu pe un forum, acum ca de obicei regret. De ce de obicei? Pentru ca daca nu o faceam la impulsul acela de moment, azi era mai bine. Cum se spune: omul din greseli invata, dar mai bine ar invata nu din propriile greseli ci din ale altora. Nu poti fi dezamagit de cei de la care te astepti sa te loveasca, dar cand vine de unde nu te astepti, e mai greu de suportat. Nu imposibil, evident!

prietenul

Cum te simți când ești trădat de cineva la care nu te așteptați?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.