Cum vad unii publicitatea

Azi discut cu un potential client pentru publicitate, dat inainte de a discuta modalitati, plata, etc. oamenii imi zic pentru un public nisat – adica pe scurt activitatea lor se plia exact 100% pe nisa site, grup si pagina FB, cu audiente mari – vor mai intai o singura promovare mocca, pe urma vad ei ce si cum. Adica DA, fac intai o cursa cu taxiul si maine va comunic daca mai merg cu voi pe bani sau nu. Daca nu era vorba de public nisat, care le venea manusa, inghiteam, ca nu pierzi nimic, doar ei castiga si nu impreuna cu mine. Asa-i in tenis!

Cum vad unii publicitatea

Asadar cam asta e povestea cu publicitatea pentru romani, fie for gratis fie vor pe degeaba, cam astea ar fi variantele. Nu inteleg cum poti sa refuzi un public nisat de zeci de mii de romani, daca oferi seriozitate. Toti ne dorim afaceri profitabile, dar pentru a ajunge la publicul tinta nu merge sa profiti de munca altora de a dezvolta platforme publicitare. Cel putin asa cred eu.

La final: dispunem de un public in Social Media de peste 200.000 de romani. Este un public destul de numeros, de care poti profita la preturi destul de mici. Dar nu gratis! De ce? Pentru ca la varianta gratis ne promovam pe noi. Cred ca iesim mai bine asa. Te putem ajuta si pe tine, dar nu prin probe gratuite, ci poate pe un pret mic, pentru o perioada de proba. Nu merge, analizam si vedem de ce nu merge. Asta te ajuta oricum pentru viitor, sa-ti faci un alt plan de publicitate!

 publicitate-online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.