Dan Cadar recomanda FileList

Nu stiu cum am ajuns eu sa-i dau cel putin 50% dreptate lui Dan Cadar cand recomanda FileList, pe care ca sa vezi nu-l folosesc. De ce nu folosesc site-urile de torente? Pai pentru ca nimic din ce e gratis nu e chiar asa, cum zicea chiar el, cand nu dai bani, inseamna ca plata esti chiar TU! Asadar sunt de acord cu el pentru ca si eu platesc la nu spui care serviciu de cablu si nu am la ce sa ma uit, asa ca am luat o antena de satelit si ma uit la ce vrea muschii lor, ca ai mei tot nu merge.

Dan Cadar recomanda FileList

DA, am aflat si eu si am scris despre asta, ca File List a fost pus sub sechestru, dar a aparut de pe TLD ro pe io, instantaneu. Cum? Uite-asa, pentru ca io este in Oceania, ca domeniu britanic. Acolo nu mai ajunge nici DNA-ul si nici legea internationala contra pirateriei gen torente. Sau asa cred ei, ca pana la urma nu e nimic clar in povestea asta.

Are cineva abonamemt la Netflix? N-am, raspund tot eu, pentru ca au doar 10% continut bun, adica care mi se adreseaza, ca bun asta e diferit de la unul la altul. Uite, Marioara mea se uita la La casa de papel, pe care evident l-a primit de la Gogu, pe suport SSD. Eu am stat cam 15 minute, am vazut ca e in spaniola si ca toata actiunea din sezonul 1 e doar in monetaria statului spaniol si am adormit.

Ideea este ca eu ma uit la Marvel, dar ei sunt doar pe Disney+, adica adio Netflix si HBO, doar ca nu ma uit doar la desene animate, fie ele si pentru adulti. Pardon, pe HBO GO disponibil in Romania inca ii mai vad pe cei din seria Avengers, la un pret derizoriu de 4 dolari. Mai ca as da banii astia, mai ales daca m-ar lasa sa descarc filmele ca sa ma uit la ele cand vrea muschii mei, cum fac cei de la Netflix.

La final ai sa te intrebi: este oare legal IP TV-ul pe undeva, intr-o tara oarecare? Raspuns final: NU – este total ilegal si va trebui sa ai mereu o solutie de backup, far asa mai zic ca daca te prind ca folosesti astfel de servicii prin Germania, ai sanse sa saracesti brusc cu cate o amenda venita prin posta, cand nu te astepti.

Netflix Gratis

Dan Cadar recomanda FileList

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.