Dan Capatos da din casa

Am scris in articolul precedent despre Selly si uite asa am ajuns sa ma uit la un clip – vlog – cu el si Dan Capatos. Omu’ a dat din casa si ne-a spus ca majoritatea emisiunilor sun aranjate. Mai tineti minte cand Guta si-a caftit nevasta in direct? Ei bine totul era pregatit dinainte. Capatos stia ca astia o sa se certe si ei aveau deja scena aranjata de acasa. Adica sa le dam astora la TV ce le place, adica scandal.

Dan Capatos da din casa

Dan Capatos si-a inceput cariera juranlistica la Plai cu boi, am scris asa ca oricum va prindeti voi si o sa par si eu analfabet. Drept sa spun nu cred ca a evoluat prea mult de la momentul ala,mai ales in lumina noilor dezvaluiri. Nu neg ca omul si-a gasit calea, ceea ce e super ok. Nu cred ca Dan Capatos e prea departe de exemplu de Maruta – alt segment de piata dar cam tot aceiasi calitate a emisiunii.

Ce l-a durut tare pe Dan Capatos la un moment dat a fost nisa vloggerilor care le tot lua caimacul pe nisa divertisment, nefiind legati ca cei de la TV de ora de difuzare. Da, YouTube poate aduce succesul in casa unui vlogger, iar de aici pana la bunastarea materiala mai e doar un pas. Acum astia se numesc influenceri si daca nu ai cont de Instagram, FaceBook si YouTube, nu existi in mediul online. Mai slabut cu bloggerii, astia scriu si daca au bafta trag dupa ei cateva zeci de comentatori, iar daca ajung sa fie citati sau distribuiti, asta e maximul posibil.

Dan Capatos

Dan Capatos da din casa

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.