De ce trebuie sa ai grupurile tale [ administrate de tine! ]

M-am inscris pe un grup tematic – gradinarit, bla – bla, etc. si parea ca e ceva normal, pana mi-am dat seama ca nu-mi acceta postarile, indiferent ce postez. Aiurea as zice eu, iar la alt grup pe tematica auto, posesor de marca, idem. Adica am decis sa-mi fac eu propriile grupuri tematice, chiar daca asta inseamna sa astept un an pana se populeaza in mod firesc, cu persoane nisate. Asa am sa fac, ca altfel muncesc degeaba.

De ce trebuie sa ai grupurile tale pe FaceBook

Initial postam articole de pe blogurile mele, evident tematice. Nicio reactie, sterse toate. Azi am pus poze din gradina mea, pe grupul de gradinarit. Sa nu le fi placut rosiile? Zic si eu. Mare e rautatea unora. Dar asta ma ambitioneaza, sa-mi fac grupuri tematice, pentru site-urile din gestiune. Unele merg, altele mai putin. Nu mai zic ce fain e cand te trezesti cu un grup sters de FaceBook, asa din senin. Recunosc ca a cazut traficul in iunie, dar macar in iulie incepuse binisor [ da, din Social Media in mare parte! ].

Ma gandesc sa gasesc startegii noi, am eu ambitia asta sa ridic traficul undeva la 10.000 pe zi! Asa de inceput, ca pe urma vedem ce e de facut sa-l dublam si sa-l triplam. Dar acum sa incerc macar sa-l aduc la un nivel cat de cat satisfacator. Fie prin SEO fie prin postari in Social Media! Orice e mai bine decat nimic! A cerscut echipa de redactori dar parca nu se simte o crestere pe masura a traficului, ceea ce da de gandit!

Grupuri pe FaceBook

De ce trebuie sa ai grupurile tale [ administrate de tine! ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.