Deja am intrat in luna august

Am o idee noua, cum ar fi sa pun eu poza asociata lunga cat o zi de post [ 600 pcx ] si lata de 100? Mai schimb cate ceva si in plus as putea sa promovez in fiecare articol ceva. Asta cat timp pastrez tema asta hidoasa pentru blogul meu personal [ amintire de acum multi ani, cand cumparam domenii ciudate ce incepeau cu e! ]. Chiar ma gandeam zilele trecute ce va fi cand o sa ajung la 2000 de articole. Oare o sa iau pe el 2000 de euro? Ma indoiesc, ca nu plateste nimeni la articol, sau la trafic, sau la orice are legatura cu munca ta. Toti vor la profit, eventual sa iti recuperezi banii in sase luni [ iar aici sunt indulgent, pentru ca si asa pare scump! ].

Deja am intrat in luna august

Mai am o luna si trebuie sa plec in Dubai, apoi imediat la intalnirea de 35 de ani de la terminarea liceului [ mama ce a mai trecut timul! ]. DA, recunosc ca nu am fost la nicio revedere cu colegii de la Liceul Nicolae Grigorescu din Campina, in schimb m-am intalnit cu Adrian Dinu, Gabi Florea si Paul Lacatus. Atat. Asta daca nu m-a lasat deja memoria, dar parca nu am mai vazut pe nimeni desi merg de doua ori pe an la Campina. Anul asta mi-am propus sa merg la intalnire, cu o singura obiectie: sa nu fie exact cand sosesc biletele de avion pentru Dubai.

A, mint – m-am mai intalnit cu Tureac Ciprian [ aka 2reac ] si Constantinescu Florin aka Catran. Asa printre picaturi, iar de la bloc m-am intalnit cu Gogu Cornel. Sincer? Arat cel mai bine! Au trecut anii si promotia 1984 a Liceului de mate-fizica Nicolae Grigorescu a imbatranit. Unii au ajuns la pensie – ce bafta pe ei sa se faca militieni! Odata de mult m-am intalnit si cu Ionescu Dan, marinarul. Cu profesorii nu m-am mai intalnit de mult, probabil de dinainte sa plec din Romania, acum 15 ani.

Dar gata, anul asta ma adun de pe drumuri si merg la revederea de 35 de ani – acum realizez ca altii nici macar nu au implinit varsta asta, iar eu am trait-o departe de orasul meu natal, Campina. Da, am plecat de acasa in 1984, am stat prin Bucuresti pana in 1992, apoi la Tulcea si din 2005 am zis adio Romaniei. De atunci – din 84 – am terminat facultatea de Aeronave, apoi ASE-ul [ FABBV – finante, banci si burse de valori!]. Mi-a folosit la ceva? Probabil ca da, daca din 1992 ma tot joc de-a privatizatul, cu mici pauze de cate un an ca angajat la stat [ profesor de informatica, inginer, etc. ].

Mi-am adus aminte, m-am mai intalnit cu Iulian Oprescu, ca era vecin cu mama, pana s-a mutat de pe Victoriei. Cred ca exprimarea atsa cu mai e gresita, dar azi nu conteaza, pentru ca scriu doar pentru mine si pentru colegeii mei de liceu care evident nu vor ajunge pe aici [ pe site ma refer! ]. Stii ce ar fi interesant? Sa ne revedem si la 50 de ani de la absolvire. Nu ar fi cine stie ce efort, avand in vedere ca mai sunt 15 ani, iar eu m-ai am 11 pana la pensie. Adica ar mai fi o marja de patru ani, in care sa iau bani mocca de la stat [ azi iau numai pentru stat degeaba! ].

Învățământul în România

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.