Diana Șoșoacă șoșochează

Diana Șoșoacă i-a spus lui Ion Cristoiu ca șoșochează, pentru ca prima actiune din Parlament este sa se judece cu statul, adica cu cei care ne iau banii ca sa le dea lor, parlamentarilor. Aflu cu mirare ca e o veche abonata la banii statului, a lucrat pe la minister pe undeva. O admir pe de o parte, pentru ca daca as fi fost avocat asta as fi facut, ma judecam cu statul. Bani castigati usor si fara riscul de a nu incasa sumele castigata. Bravo madam, ne șoșochezi in sensul pozitiv. Ma bucur ca o macedoneanca – a nu se confunda cu machedonii – a ajuns la tv atat de repede.

Diana Sosoaca sosocheaza

Aflata la a treia casatorie, Diana Sosoaca sufera de boli grave, care o impiedica sa poarte masca, dar am o intrebare: daca sunt bolnav si nu pot conduce masina, ma sui la volan? Adica ok, nu poti purta masca, dar asta inseamna ca poti umbla fara ea printre cei care se tem de COVID? Asta ar fi una din probleme, a doua este faptul ca bazata pe faptul ca nu e obligata sa poarte masca, instiga la nepurtarea ei. Adica ea si-a luat plasa de siguranta, eu nu port ca nu ma lasa medicul, tu nu purta ca sa vezi daca te amendeaza sau NU.

Am ramas sosocat cand am aflat ca Diana Sosoaca nu voia sa intre in politica, dar a fost obligata de nu stiu cine. Pe bune? Adica nu are vointa madama? Face asa ce ii zic altii? Hai ca stim adevarul, a ales calea cea mai usoara catre o pensie de la stat, la una speciala, evident. Ca nu o sa faca nimic in Parlament e clar, ca asta ne-au zis cei de la AUR, nu ne aliem cu nimeni, deci niciodata la guvernare. Caci sper ca nu viseaza la 51% din voturile romanilor in urmatorii 50 de ani.

Mi-ar place sa vad o dezbatere intre Sosoaca si Pavel Corut, evident pe teme religioase, ca ambii au cam acelasi stil, mai tipa, mai urla, mai ales prima. Ar fi frumos, ne-am mai distra si noi pe pandemie, ca si asa nu avem ce face.

Diana Sosoaca

Diana Sosoaca sosocheaza

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.