Dianna Rotaru versus influenceri moldoveni

Va ziceam mai devreme cateva cuvinte despre Valeria Fainescu si imediat mi-am amintit de prietena mea Dianna Rotaru, care de bine de rau, canta binisor – sa nu zic bine ca sa ma invinuiti de favoritism [ insa va garantez eu ca pentru varsta ei arata nu bine, ci super bine! Deci spre deosebire de Valeria, Dianna – cu doi n cica, asa e corect – are mai putini urmaritori pe Instagram, dar eu zic sa cautati emisiunea cu ea: Dianna Rotaru s-a rupt în figuri la Vorbe Bune cu Lilu pe Youtube! Mai vorbim dupa, ok?

Dianna Rotaru versus influenceri moldoveni

Asa cum vedeti in poza de mai jos, Diannei Rotaru ii cam place sa pozeze in costume apropiate de cele ale Evei, adica cumva asta a facut si Valeria Fainescu cand cu burtica la gura a pozat in costum de mers la plaja la Mamaia, dar daca asta vrea publicul, ce sa-i faci? Nu zic ca mine nu-mi place sa ma uit, daca ma eliberez de munca si am sa stau cu Instagramul in fata toata ziua, la doua trei saptamani pierd macar o ora sa le admir pe cele doua.

A, sa nu uit treaba cu influencerii, ma gandesc sa o manageriez pe Dianna Rotaru, sa faca si ea un ban gramada si eu 10% ca intermediar sau cum mama lor se numesc, a impresar de mana a doua, ca vorba aia, daca nu ceri nu pica. Oare de ce ma stradui sa scriu despre subiecte din asta nu stiu, asa am eu un fel de „ambâț” sa vad ce iese din toate aceste sute de articole inutile si fara sens. Culmea ca mai si iese cate ceva – trafic mai, la ce va gandeati? Iar daca iese, sa fie primit – ca de unde curge mai si pica, iar cand aduni nu ai de ce sa te plangi, nu-i asa?

Dianna Rotaru in media

Dianna Rotaru versus influenceri moldoveni

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.