Gogu

Dis-de-dimineata

M-am trezit ca de obicei dis-de-dimineata, am deschis laptopul si m-am pus pe scris, ca altceva nu prea am ce face [ sau mai degraba nu ma pricep! ]. Ma intreba ieri pustiu cum se scrie corec, cu cratima sau despartit, asa ca am zis sa-i raspund dis-de-dimineata cu un articol si asa am scapat de discutiile despre gramatica limbii romane. Nici macar nu am facut ochi si deja am de munca. Azi am cateva lucruri in plan, asa ca la inceput de an. Dar despre toate asta dupa ce beau mai intai linistit cafeaua.

Dis-de-dimineata

Este o vorba la noi la romani [ de fapt cred ca e internationala ], cine se scoala de dimineata, departe ajunge. La mine functioneaza, de la 5 pana pe la 10 am ceva energie, idei noi de pus in practica, mai pe scurt sunt plin de energie. Dupa ora 10, deja ma prinde lenea [ e cucoana mare ] si nu mai am chef de nimic. Asa ca deschid televizorul si ma uit la stiri, poate prind ceva de scris pe DigitalPress, dar de obicei e pierdere de timp.

Azi de exemplu m-am imprietenit pe FaceBook cu Misu Afteni – colegul meu de la Academia Militara Tehnica, asa dis-de-dimineata fara alte discutii prealabile. Cu ochii carpiti de somn [ aici cred ca va trebui sa scriem un articol pe larg despre expresii romanesti ], i-am trimis primul mesaj. E un tip de nota 10, nu stiu de ce am eu impersia ca s-a lasat si el de armata. Chiar ma intreb  cati mai sunt APV-isti din generatia aia. Iar la final am sa va zic ca Misu al meu are 2 site-uri excelente despre afaceri. Bravo Misule, la mai mare!

de dimineata

Dis-de-dimineață la cafea cu Teo

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.