Dorel Hertoiu la iUmor si in viata de zi cu zi

Habar nu aveam cine-i Dorel Hertoiu inainte sa ma uit la iUmor, asta pentru ca astia de la cablu imi dau emisiunea in reluare perpetua. Asa ca din cand in cand si din lipsa de optiuni ma uit la emisiune, chiar daca Teo ma bate la cap sa schimb canalul. Dorel al nostru are un canal Youtube cu 201 abonati. Nu e rau pentru un comediant, sau ma rog – pentru unul care a mai fost si la TV pe un post national. omul e haios din cale-afara, mai ales cand spune poante cu neutrini.

Dorel Hertoiu la iUmor si in viata de zi cu zi

Pentru cine nu stie, neutrinul este un lepton, fara a avea legatura nici cu laptopul si nici cu ceaiul Lipton. Pur si simplu este o particula subatomica ce apare prin dezintegrare, asa cum s-a dezintegrat si Dorel Hertoiu la iUmor. Acum ai sa ma intrebi de ce scriu despre el, nu-i asa? Pai ca sa vad cine si cate persoane sunt interesate de viata lui. Ca sa fiu mai exact: Dorel este neutrinul cel viteaz iar Mihai Bendeac este antineutrinul cel hotarat sa-l reduca la tacere.

Asadar doua particule s-au intalnit pe scena iUmor, una venita tocmai de la mare departare cu viteza trenului marfar si una venita din 1983 [ an bun pentru actori, slab pentru actorie ], au incercat sa interactioneze dar datorita influentei negative a celorlalte particule din juriu, au esuat. Asa ca omul a plecat la Sibiu – sper ca nu am gresit orasul – unde a pus pe picioare al sau canal neutrinic pe YouTube. Ca sa arate ca poate, ca are valoare si nu e inteles de Chelu si Bendeac.

Dorel Hertoiu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.