Efectele autoizolarii la domiciliu

Chiar daca nu ne place, tot trebuie sa stam mai mult prin casa, asa ca am decis sa ii dezvolt si eu comunitatile de pe retelele de socializare, a se citi FaceBook. Deschid frumos site-ul si ce sa vezi, merge cu viteza melcului. Imediat dau vina pe ISP-ul neu si verific cu speed test, ce sa vezi? Am aproape 300 MB/s. Asadar merge netul dar sta FaceBook-ul, deci nu pot sa lucrez. Pentru ca stau toti calare pe Social Media si posteaza din 2 in doua secunde stiri alarmante!

Efectele autoizolarii la domiciliu

Noroc ca incepe Imperiul Leilor in 15 minute, Teo inca doarme – da o trezesc eu imediat cu ceva zgomote la televizor. Azi o sa invat iar cum sa investesc si in ce, pentru ca macar televiziunea merge. A, de ce e blocat FaceBook-ul? Pentru ca se chinuie sa ne scape de Fake News despre COVID 19, ceea ce inseamna ca se verifica toate postarile. Presimt ca o sa vad o gramada de site-uri blocate, postari interzise, etc. Evident pe baza unui algoritm facut in pripa, pe genununchi.

Ce ma sperie pe mine? Ca o sa stam asa cel putin doua luni, nu prea vad sa fie semne ca va merge mai bine in zilele ce urmeaza. Voiam sa plec la casa de vacanta din Ungaria, dar se pare ca nu va fi posibil, granite inchise – desi am vazut ca e posibil sa se dea drumul circulatiei pe culoare speciale deschise doar noaptea, pana la orele 5 de dimineata. Oricum asta nu inseamna ca o sa ma lase sa trec vama, iar eu am de facut cam 1000 de kilometri pana acasa. Adica nu prea am chef sa bat drumul doar ca sa pup granita romano-maghiara!

activitatea de blogger

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.