Email-uri, site-uri si alte chestii legate de „eu”

Istoria mea pe internet este destul de lunga, iar o etapa interesanta a fost cea in care ma definea acel eu pus peste tot. Am inceput cu site-ul 4EU.info, email-ul eu.reclama, eu.teodora, eu.broderii si eu.canada, eu.broderii dar si rowriter.eu. Ei bine, doua au fost recuperate fiind legate de telefonul mobil, restul au fost pierdute pentru ca organele competente se misca ca melcul, iar sansa de recuperare tine mai mult de noroc decat de altceva. Evident ca as putea spera la despagubiri, dar ghici daca se vor calcula corect si daca vor avea cum sa fie recuperate. Oare Sparkasse Romania ma va ajuta cu ceva in demersul meu, sau o banca germana nu prea are legaturi cu cele romanesti? BCR parca face parte din aceiasi filiera bancara, ar trebui sa fie ceva facilitati la mijloc.

Email-uri, site-uri si alte chestii legate de „eu”

Hai sa vedem cum au decurs evenimentele, prin email-urile primite automat cand cineva umbla la contul tau. In poza de mai jos vedem ce s-a intamplat. Prima data a fost atacat contul de recuperare de pe Yahoo. S-a schimbat parola, s-a sters email-ul de recuperare si apoi s-a adugat contul hotului. Problema? Ca nu sunt scrise in clar adresele, ceea ce evident poate crea suspiciuni.

Hai sa vedem ce ne spune apoi Google referitor la al doilea cont. Pasii au fost aceiasi ca la Yahoo, schimbat parola, schimbat email de recuperare. Cam asa actioneaza unele „muieri” cand vor sa castige si ele un ban. Asta in timp ce nici azi nu stiu sa scrie corect: fica sau fiica, caci gramatica nu le este familiara. Inca pai scriu pine in loc de paine si oo un loc de oua.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.