Costurile emigrarii in Australia

Emigrarea in Australia este putin diferita de restul lumii, asta pentru ca la ei e destul de greu sa ajungi pe baza unei aplicatii pentru cetatenie. Oricum decat sa apelati la firme intermediare mai bine va documentati mai inati, va verificati sansele si abia apoi incepeti procesul de emigrare. Mai ales ca nu este ieftin deloc, cateva mii de dolari va zboara rapid din buzunar. Iar procesul de emigrare in Australia dureaza, se poate ajunge si la doi ani. primul pas ar fi sa emigrati in Australia ca muncitor calificat – vorba vine muncitor, puteti fi inginer, profesor sau medic! Dar asa cum se vede din poza de mai jos, primul pas este sa verificati daca meseria si stagiul dumneavoastra va ajuta sa ajungeti in tara cangurilor!

Costurile emigrarii in Australia

Gasiti pe site-ul oficial toate costurile, conditii de emigrare in Australia, deci tot ce iti trebuie este rabdare si perseverenta. Nu da cu miile de euro la firme inainte sa stii sigur cum stau treburile, nimeni nu-ti poate garanta ca vei primi viza. Nimic nu s-a schimbat in 2020 fata de ultimii ani, aceleasi conditii, liste de meserii, etc. Testul IELTS este obligatoriu si va sfatuiesc sa mergeti pe 8+ la toate probele, chiar daca limita este de 7 ca medie generala.

Costurile emigrarii in Australia sunt printre cele mai mari din aceasta sfera, dar nu atat de mari incat sa nu poata fi platite de catre oricine are interesul de a ajunge in tara cangurilor. Pe langa cunostintele de limba engleza eu consider ca pregatirea profesionala este cea mai importanta conditie. Pentru restul exista sanse mari sa le rezolvati in timp scurt. Mai rapid emigrati in Noua Zeelenada, apoi de acolo – daca mai vreti – ajungeti rapid in Australia.

Daca mai sunt inca perosane interesate sa emigreze in Australia o sa dezvoltam subiectul in alte articole. chiar daca avem si un site care numai despre asta informeaza. De cand s-au deschis granitele Europei, romanii au decis  ca e mai bine mai aproape de casa decat la mii de kilometri peste oceane!

 

Aplicare pentru Australia

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.