Eroare Windows 10

Stateam eu asa linistit si incercam sa lucrez la notebook, cand deodata apare un ecran mare si albastru pe care scrie: IRQL NOT LESS OR EQUAL si nimic de facut decat un clasic restart cu toate fisierele deschise. Sa fie oare de la faptul ca nu prea mai dau shut down la calculator decat rareori? Doar las in jos capacul si gata. In mod cert nu e chiar ok chestia asta, pentru ca de multe ori reporneste doar pentru ca i se pare ca am miscat mouse-ul. Iar cu un SSD care nu e facut sa mearga la infinit, nu e deloc in ordine.

Eroare Windows 10 – IRQL NOT LESS OR EQUAL

Am cautat problema pe site-ul Microsoft, cica am eu un soft sau un driver mai acana, sincer nu bag mana in foc ca nu o fi asa, dar macar e prima data in cativa ani cand patesc asa ceva. Sper s anu se mai repete, ca ma pune pe ganduri. Desi mi-am luat o tableta noua, nu prea fac mare lucru cu ea, tot pe laptop stau toata ziua. Asadar nu prea imi place sa am probleme cu Windows-ul 10, iar altul mai nou inca nu au scos.

Ma miram eu sa nu fie macar cateva probleme la Windows, sa zic mersi ca asta e prima si singura aparuta in ultimul an [ nu mai tin minte cand am luat laptopul asta, dar are aproape un an zic eu ]. Asa e cand t etrezesti pe la 4 dimnineata si ai chef de munca in weekend! Nu puteam eu sa stau aseara sa ma uit la Vocea Romaniei si sa ma trezesc ca omul la 7 sau 8 dimineata?

Eroare Windows

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.