Experienta mea pe Local Guides Connect

De o saptamana ma joc pe Local Guides Connect si pot sa zic ca mi se pare interesant, doar ca pentru a avea o activitate cat de cat buna, ai nevoie de multe poze originale, texte atractive – eu scriu momentan in engleza, dar am sa incerc si in romana, pentru ca pana la urma ma adresez romanilor nu filipinezilor si pakistanezilor, care fie vorba intre noi, monopolizeaza azi internetul. Da, am primit 100 de kudos, adica pe intelesul tuturor, like-uri la postarile mele. Nu e rau pentru o saptamana, mai ales ca pe reddit nu prea mi-a mers cine stie ce.

Experienta mea pe Local Guides Connect

Recent am fost in vizita la Alex in Dubai, asa ca am facut o gramada de poze si am vizitat locuri interesante. Prin urmare am avut suficient material de publicat pe Local Guides Connect, doar ca nu prea am avut mare talent la scris, imi este greu dupa atatia ani sa imi gestionez gandurile in engleza. Partea buna este ca deja scriu apropape fara greseli. Mai ramane partea de gramatica, unde sunt sigur ca am lacune – au trecut 35 de ani de la terminarea liceului, nu e chiar asa de usor sa iti reamitesti gramatica limbii romane.

Ce pot sa fac pe Local Guides Connect

Teoretic pe Local Guides Connect te intalnesti cu alti ghizi de pe Google Maps, care au trecut de nivelul 5 [ nivel minim ca sa reprezinti ceva in acea comunitate, eu de exemplu am nivelul 6 si Teo nivelul 5 ]. Ca sa ajungi la un nivel superior e nevoie de multa muca si rabdare, pentru ca trecerea de la un nivel la altul este exponentiala – adica daca pentru primul nivel ai nevoie de putine postari, pentru a trece mai departe e nevoie de mult mai multe.

Beneficii Local Guides: ar trebui sa stii ca nu primesti nimic material daca participi la program. Doar insigne, iar de exemplu daca pentru nivelul 6 ai nevoie de 1500 de puncte, pentru a trece la nivelul 7 Local Guides, ai nevoie de 5000, ultimul nivel fiind 10, pentru car eai nevoie de 100.000 de puncte! Multe, nu-i asa? Dar deja cred ca aici ai sanse mari sa te promovezi ca ghid personal [ o parere, zic si eu! ]. Ca sa primesti titlul de ghid local pe Google trebuie sa ajungi cel putin la nivelul 4, aidca la un total de 250 de puncte, deci macar 25 x10 postari! Nu e chiar greu, parerea mea.

La final, concluzii despre Local Guides

Pe langa beneficiile enumerate mai sus, daca ai ajuns la nivelul 5 ai sansa sa poti participa la anumite summit-uri ale ghizilor locali [ da, stiu ca in Romania sau Republica Moldova e cam greu sa se organizeze asa ceva! ], dar poti testa chestii noi care inca nua u fost implementate [ aici ar trebui sa stii ca nu ai voie sa le dezvalui si sa vorbesti depsre ele inaintea lasarii lor oficiale! ]. Pe scurt, merita sa faci treaba asta, mai ales ca nu te grabeste nimeni, punctele se acumuleaza treptat si intr-o zi vezi ca ai mai urcat o treapta in ierarhia Local Guides.

Recompense Google Local Guides

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.