FaceBook face iarasi schimbari

Nu trece o zi fara sa descopar ca ceva nu merge pe FaceBook, acum gata – grupurile private nu mai pot deveni publice, ca uite asa nu stiu cine a decis peste noapte. Daca nu as fi legat cumva de aceasta retea de socializare si as gasi ceva care sa ma scape de bataia asta de joc, maine as face mutarea decisiva. Aici doar colegul meu Tureac ma mai poate ajuta. Nu stiu daca Scoala de Politie din Campina poate interveni in situatia data, dar nici alta solutie nu vad sa se restabileasca ordinea!

FaceBook face iarasi schimbari

Nu stiu ce creeaza ei, dar libertatea ta de miscare e mai ingradita ca in Orodonatele lui Iohannis. Am inteles joaca aia ca daca ai peste 5.000 de membri nu mai poti reveni la o setare mai libera, dar acum nici macar nu mai ai libertatea sa alegi dupa nu stiu ce data. O fi tot 5 mai? Orice ar fi stiu sigur ca trebuie sa-mi regandesc strategia pe Social Media.

Nu mai zic ca nu poti posta mai multe poze odata pe o pagina, asa cum o faci intr-un grup, decat daca le pui intr-un album. Asta ma incurca destul de mult, pentru ca pe o pagina de prezentare prefer sa postez un grup de 5 – 6 poze fara sa le mai grupez in albume. O sa ajung sa am mii de albume, cine se mai descurca in ele? Am un album cu poze haioase, ce fac apoi? Super haioase, sau cum? Da, asta-i treaba cand nu ai lucru tau, asa cum zicea Octav.

UpDate: nu merge nici sortarea postarilor de aprobat dupa data, dai comanda si astepti degeaba! Mai omule, astia chiar nu au un programator mai bun? Sa ma duce eu?

Grup public

FaceBook face iarăși schimbări

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.