Alla Pilipețcaia ne ureaza Fericiun Crecit

Alla Pilipețcaia le-a urat moldovenilor Fericiun Crecit, ea fiind deputat PSRM si evident avand la limba romana nota 2. Daca se mai mira cineva cum a ajuns Valeria Fainescu sa fie populara, eu zic sa o urmarim in continuare pe Alla si sa vedem la cate vizualizari ajunge acest video pe care-l redam mai jos, publicat pe pagina eMoldova!Sa ca de ce sa nu radem si noi copios de Craciun, daca politicienii ne ofera sansa asta gratuit? Cand pica la PSRM Crecit-ul nu stiu, probabil ca se sarbatoreste pe stil vechi, intre Sfantul Asteapta si Pastele Cailor.

Alla Pilipețcaia ne ureaza Fericiun Crecit

Sa fie de ras sau de plans situatia din Republica Moldova, nu stiu. Cert este Alla Pilipețcaia a devenit peste noapte celebra, acum cu siguranta o sa treaca si pe aici, doar ca va trebui sa foloseasca Google translate pentru a citi cum a reusit ea sa ureze moldovenilor Fericiun Crecit si ce au inteles acestia din urarea sa. Gafa ei a ajuns virala, acum e si ea celebra, la fel ca si liderul PSRM. Oare va fi avansata in structurile de partid?

De ce Crecit si nu crăcit nu stiu, poate ca exact asta avea in vedere Alla – sa stam craciti de Craciun, sa nu muncim. Cel putin magazinele de cartier stiu ca au fost deschise de Craciun In Republica Moldova – a, era sa uit, macar a facut urarea pe stil nou, pe vechi va invata mai bine la limba romana sau ma rog, poate evita si ne ureaza direct in gagauza.

Crecit sau necrecit, Fericiun a venit si a trecut, dar gafele politicienilor raman. Ce ne-am face noi daca nu ni s-ar oferi astfel de prilejuri nu stiu, important este sa fie cat mai dese gafele de genul asta ca sa avem noi despre ce scrie, nu-i asa? E grea limba romana, moldoveneasca si mai grea, pentru ca nu exista! Echipa e4Ro va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi, iar cand treceti pe aici, lasati-ne un semn al bunavointei voastre [ comentariu ].

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.