Sunt fiinta vie suverana?

Am trecut prin toate fazele, azi au ajuns sa ne serveasca informatii suveranii, cine sunt ei si cu ce se mai lauda? Pai teoretic sunt doua categorii de fiinte vii suverane: nesanatosii si laudarosii. Prima categorie e cea mai periculoasa, ca astia chiar cred ca e asa cum zic ei, ca nu e nevoie de buletin, numar la masina, impozite si taxe. Ma mir ca mai cred ca trebuie sa mearga la munca si sa ia salariu. Parca ii vad la coada la asistati sociali, ca ei au doar drepturi nu si obligatii in societate. N’ar fi de mirare!

Ce sunt fiintele vii suverane?

Cand am auzit ca exista persoane suverane am crezut ca e o gluma, apoi am vazut ca treaba e luata de buna de o gramada de persoane. Nu stiu daca mai exista asa ceva si in alte tari, dar macar la asta sa fim noi primii. Am abandonat acest articol si uite ca azi am dat peste el si mi-am amintit de aceste persoane care ne amuza ori de cate ori sunt prezente prin media. Sincer sa fiu nu stiu daca ar trebui luate in serios, sau duse la un control medical.

Su stiu daca un suveran din asta munceste undeva sau traieste din banii gasiti pe strada. Ca ma gandesc ca daca nu accepta statul ca entitate, nu ar trebui sa accepte nici banii lui – ai statului. Nu mai am de gand sa continui cu scrisul pe tema asta, am zis ca e pacat insa sa nu public ceva inceput de mult. Lasa sa fie, cine stie cine mai citeste si asta si isi mai da si cu pararea.

Ființa vie suverana

Ce sunt ființele vii suverane?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

  • DanielS

    La cât de prost ești nu sti sa scrii….vezi în Constituție ce înseamnă suveran sau stat suveran…doar prostii și sclavii rad necunoscand legile acestei tarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.