Filme romanesti bune

Azi nu stiu ce mi-a venit si am zis sa revad filmul romanesc „Examen” in regia lui Titus Muntean, desi l-am mai vazut si stiam clar despre ce este vorba. Dar uite asa ma mai apuca pe mine cateodata nostalgia, iar cum am gasit filmul online pe Cinemareca 24H, ce mi-am zis? Hai ma sa mai vad filmul asta odata, ca e bun si e facut in 2003, dupa Revolutie. Asa ca am mai vazut un film cu Gheorghe Dinica si Gheorghe Visu. Probabil ca sunt singurul nostalgic car ea mai cautat filmul asta online.

Filme romanesti bune

Ideea filmului este ca e bazat pe un caz real, e despre justitie si culmea, acum la 30 de ani de libertate am descoperit ca nu e vorba doar de justitia din vremea de trista amintire [ eufemism clar ], e despre ziua de azi.Iar lista filmelor romanesti bune poate contiuna. Pe cele mai bune le-am vazut in 2008 la Bucuresti in timp ce lucram pentru QBis, o firma de programare despre care poate am sa mai scriu, dar cu alta ocazie si in alt context.

Imi plac filmele bazate pe chestii reale, sau ma rog – cat mai aproape de ceva real, nu chestii inventate si fara nicio olegatura cu viata reala, a omului obisnuit. Pentru astealalte avem deja HBO sau AXN, plus alte 100 de canale de filme oferite de firmele de cablu TV. Asa ca prefer sa ma uit online la filme, dar sa fie filme bune, sa merite acea ora si jumatate poerduta in fata televizorului [ sau ma rog, cateodata a laptopului ].

examen - filme online

Filme românești bune – Examen de Titus Muntean

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.