Despre Georgiana Vacaru si cei 20 de copii ai ei

Georgiana Vacaru a nascut de 20 de ori pana la 42 de ani, nu e o femeie cu carte, e de la tara, din satul Cotenesti, judetul Arges. Asa ca s-a gasit un reporter care a gasit-o si a facut o stire, apoi s-au gasit si comentatorii, cei care o condamna ca a facut prea multi copii. Asta in situatia in care se intretin singuri, fara ajutorul nimanui. Cu bani contribuie doar tatal, care munceste vara prin Europa si doi sau trei dintre copii majori, plecati si ei peste hotare la munca.

Despre Georgiana Vacaru si cei 20 de copii ai ei

Traim intr-o lume rea, fara simtul valorii – evident doar acela al banilor – nu mai exista empatie, totul se rezuma la a critica. Asa se face ca multe femei au si inceput cu datul din gura: ca traiesc din ajutoare – ma si gandesc ca au ridicat o casa cu etaj, fix din ajutoare. DA, e greu sa ai multi copii, dar nu am vazut-o pe Georgiana plangandu-se, nu a zis nimic deneajunsuri, doar ca daca ar mai putea, ar mai face cativa copii. DA, unii cresc caini, altii copii.

Nu e usor desigur si cu siguranta cei mari ajuta la treburile gospodaresti. Au copilarie acesti copii? Eu zic ca DA, au si au mai mult decat atat. Au o familie frumoasa. Nu viseaza probabil la ultimul tip de smartphone, nu au ultimul tip de Jeep – sau corect ar fi SUV – dar cu siguranta au de ce sa se bucure. Cat de greu o fi sa cresti 20 de copii, cand unii abia reusesc sa creasca unul?

copii

Despre Georgiana Văcaru si cei 20 de copii ai ei

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.