Cum a facut avere Glenn Stearns?

Acum vad ca se uita toti la Discovery si vor sa afle cum a facut avere Glenn Stearns, dar nimeni nu s-a gandit ca saracul om e bolnav de cancer si ca e pe ultima suta de metri. Bine, nu e clar daca sunt metri, kilometri sau altceva, dar omul asta a facut averea cand era tanar si evident din smecherii financiare. Da, ca doat nu credeai ca avea deja ceva asemanator cu Underdog BBQ si de aia a mers la emisiunea aia sub acoperire. Ete fleosc, omul a fost chinuit, a invatat ceva dina sta si s-a pus pe facut bani – multi bani!

Cum a facut avere Glenn Stearns?

Cica era tare tinerel cand a fondat compania sa – Stearns Lending – care se ocupa cu credite ipotecare. Cum mama lui avea el bani sa le de la altii nu stiu, dar uite ca i-a mers bine. Daca a facut el cu 100 de dolari un milion in 90 de zile, cat de greu e sa faci 2 miliarde intr-o viata? Cine a zis ca bancherii conduc lumea si ca traiesc in Paradis, nu a zis rau. Cu iahturi scumpe si case peste tot in lume, pe banii altora nu e chiar rau.

Glenn Stearns stie si a stiut mereu ce vrea, nu l-am vazut punand osul la treaba, cum se zice la noi, dar idei si spirit de initiativa are din belsug. E o otehnica si asta, sa te inconjori de oameni mai desptepti ca tine, sa le dai de munca si sa scoti profit. Sa mai fii prieten cu Richard Branson si sa ai o insula in Caraibe nu e nici asta tare rau, nu-i asa? Cum sa faci mai firma de credite ipotecare la 25 de ani? Sincer ceva nu se leaga 100%, desi in America e posibil orice, au aiai niste legi de te fac miliardar si daca nu vrei. Firma lui se numea atunci, in 1989 cand noi abia eram la Revolutie, First Pacific Financial. Pai clar ca era prima!

Nici nevasta-sa nu e chiar lipsita de talente, Mindy a fost invitata la celebra Oprah in emisiune sa faca ca toate animalele. Un fel de Tudorel Popa de la ei! Bine, al nostru nu a ajuns departe, dar nici Romanii au talent nu se compara cu show-ul Oprah-ei. Si ca sa vezi ca si viata de lux vine de la sine, cei doi s-au italnit intr-o chestie din aia din Las Vegas unde bagi fise si iei bani! Si uite asa sunt ei un cuplu fericit de prin 2003. Bravo lor!

Glenn Stearns miliardar

Cum a făcut avere Glenn Stearns?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.