Golden Boy Society versus Abi Talent

Fara doar si poate Alberto Pantic este un fenomen in mediul online, dar daca e sa-l comparam cu Golden Boy Society e departe. Macar si pentru faptul ca acestia reprezinta mai multi artisti, deci este evident sa aiba mai multi fani si mai multe vizionari. Totusi uite ca ei au doar 571 de mii de fani – urmaritori sau cum vrei sa le zici, iar Abi Talent are 667 de mii. La vizionari nu sta rau, peste 75 de mii cu doar cinci clipuri postate. Asadar chiar e cautat de pustani si adolescenti, ceea ce la varsta sa il face sa fie increzatori in ceea ce face.

Golden Boy Society versus Abi Talent

Nu stiu cati dintre asa zisii influenceri de pe YouTube au aceiasi fani, dar cert este ca s-a umplut de „Reactionez la” in doar cateva ore. Am incercat sa urmaresc cateva astfel de reactii, toti o dadeau cu eu sunt impartial, acelasi content si cam aceleasi comentarii. Interesant este ca niciun astfel de influencer nu a avut curaj sa-l sustina direct pe nea caisa – aka Alberto Pantic. Toti la unison au zic ca limbajul nu e adecvat dar uite ca pana la urma asta inseamna un disstrack [ disrespect ], ca la americani e si mai rau.

Culmea este ca nici eu nu mai stiu cum se scrie corect disstrack sau diss track, dar mai conteaza? Dictionarul urban e atat de versatil incat poti folosi oricare varianta fara sa te temi ca vei gresi cu ceva. Asta mai ales daca nu esti din zona asta de muzica, caci de obicei doar la Hip Hop, Trap sau Rap mai vezi asa ceva. E ca sa zic asa, modul lor de cultura, fara atsa nu se poate. Daca nu crezi, vezi Parazitii sau cere-i parerea lui Cheloo.

Ca idee, Parazitii n-au mai urcat pe canalul lor o melodie de sapte ani! Iar Cheloo in trei ani a reusit sa urce doar trei. Normal daca sta mai mult pe la Antena 1 la iUmor. Ca idee si Abi Talent a fost la iUmor cand avea 15 ani parca, n-a ajuns departe, dar asta e viata, era tanar si se imbraca in femeie. Dintre fratii sai doar el a ajuns mai cunoscut, sa vedem pana cand si cu ce.

Golden Boy Society

Golden Boy Society versus Abi Talent

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.