Nea Ilie versus Fluture

Nea Ilie de la scularie e un tip care scrie pe blogul lui Cetin, deci Fluture este unul care scrie pe blogul lui Zoso [ zici ca astia fac copie la indigo ], dar asta e. Daca e sa ma intrebi pe mine, prefer blogul lui Cetin in detrimentul celui a lui Zoso, daca e sa fim corecti, al doilea are trafic ceva mai bun, dar 90% este format din aceiasi tipi, care ii citesc pe ambii si comenteaza de zor. Fluture este cel despre care am scris acum ceva timp in urma.

Nea Ilie versus Fluture

Cauti blogul lui Fluture si nu-l gasesti? Asta poate pentru ca nu exista, dar poate ca este ascuns pe undeva, mai intai ar trebui sa afli cine e Fluture. Poate este chiar Zoso, la fel cum poate Nea Ilie de la scularie este Cetin. Ca sa va zic care e diferenta dintre cei doi ar trebui sa citesc mai multe articole scrise de ei, dar cu siguranta nu am atata rabdare. Asa ca cine e curios, sa studieze pe cont propriu.

Daca la Nea Ilie am cam prins ideea numelui, la Fluture deloc – poate fi de fapt numele real, sau poate fi o descriere a unei calitati iesite din comun, cine stie? Adica daca eu ma semnez Nea Vasile, inseamna ceva? Cu siguranta NU, dar mie imi place cum suna, plus ca Vasile vine de la rege [ pentru cine nu stie, propun lectii de limba greaca ]. Deci care-i diferenta dintre ei? Blogul pe care scriu cu siguranta este una dintre diferente, mai departe nu pot sa merg, caci deja ma exprim cumva gresit: zic diferenta si enumar mai multe!

masca

Nea Ilie versus Fluture

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.