Implant dentar intr-o singura zi – ieftin si bun

Am auzit si eu ca se poate face un implant dentar intr-o singrura zi, doar ca nu stiam ca se refera la implantul total, adica cand esti chel in gura, faca niciun dinte – daca mai ai 2 -3 tii scot si pe aia, chiar dac asunt perfect sanatosi – ca doar nu au cum sa-i ocoleasca! Asadar implantul Fast and Fixed se refera la astia cu probleme cu dantura, practi citi pun o placa in gura – da ca pe vremuri, doar ca e fixata pe implanturi – suruburi. Partea buna este ca dureaa doar o zi prima interventie, partea mai rea este ca te duci an de an [ unii si de 2 ori pe an ] sa o curete, si te costa 200 de lei un maxilar.

Implant dentar intr-o singura zi

Sincer sa fiu nu as vrea sa fiu in locul unuia care-si pune un implant Fast&Fixed – o dura el o zi, dar din ziua aia ai o placa in gura, exact ca bunicul, doar ca nu o scoti sa o pui in pahar noaptea. DA, dantura ta arata perfect, poti manca aproape normal, zic aproape si nu ca este ca si cum ai avea dnitii tai, pentru ca nu mai rozi oasele, nu mai spargi nucile in dinti, etc.

Ce tipuri de implant Fast&Fixed sunt cele mai bune? Am inteles ca cele germane de la Bredent ar fi cele mai recomandate – fiind printre cele mai scumpe, ei fiind inventatorii acestui tip de implant. Mai exact, in functie de maxilar sau mandibula, numarul de implanturi poate fi 4, 6 sau 10 [ aici discutam de implant total in toata gura, nu mai ai niciun dinte original in gura! Cate implanturi ai nevoie? Pai sase sus si patru jos, acum depinde cum stai cu dintii naturali din gura. Mai sunt implanturi coreene si israeliene, cu preturi mai mici. Din ce am citit in presa de specialitate, nemtii dau cea ma imare garantie la implanturi – aici vin stomatologii cu smecheria – nu iti garanteaza ca lucrarea va fi ok 20 de ani, ci ca materialele vor rezista – adica ma ipe scurt, nu ti se strica placa, in rest depinde de organism si mai ales de igiena orala pe care o faci zi de zi!

La final va dau un sfat, ca sa nu ajungeti sa va faceti implant total intr-o singura zi si sa cautati raspusuri legate de Fast and Fixed, spalati-va dimineata si seara si dupa fiecare masa pe dinti! O sa va fie mult mai bine, iar ca sa nu plangeti mai tarziu, mergeti si va faceti un implant obisnuit imediat ce v-ati scos un dinte sau masea! Asa nu mai faceti sinus lift, nu mai dati banii pe chestii costisitoare – un implant Fast&Fixed costa in jur de 5000 de euro pe un maxilar, adica ajungi la 10.000 pe putin – ca idee, ti se fac doua proteze, una temporara si una definitica, asadar daca ai edentatie totala, o sa ai de plata practic patru proteze! Daca mai vrei si anestezie generala, inca 1000 de lei pe maxilar, iti trece rasul!

Implant intr-o zi

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.