Inca putin si trecem pragul

Tot scriu si nu ma opresc in speranta ca anul asta trec pragul celor 9 K unici pe site. Cum zic ca am reusit, vin cateva zile mai slabe si iarasi o luam de la capat. Sunt zile in care vad luminita de la capatul tunelului si cred ca am ales corect nisa asta pentru a face bani online, alteori ma apuca disperarea, mai ales cand vad zile la rand afisari de genul: cu x % mai putin ca anul trecut. Avand cam 100 de site-uri, ma gandesc luna de luna sa le reduc, in ideea ca imbatranesc si sigur nu o sa scriu pe toate.

Inca putin si trecem pragul

Pe de o parte vreo cateva site-uri nu prea produc decat exact cat costa ele [ nume domeniu + hosting ], pe de alta parte altele produc binisor. Iar cel mai rau este cu cele care au vizitatori, au un CTR bun, dar primesti banuti de la sute de interactiuni. N-am sa mint, e cu 50% mai rau ca anul trecut, acum in iulie. Iar anul trecut a fost cu 30% mai rau ca anul precedent. faci tu socoteala cum mai e viata asta de blogger care scrie articole ( degeaba? ).

A, am sansa sa ma apuc iar de scris pentru altii, un ban cinstit si facut sa zicem asa, rapid si usor. dar pe de alt aparte un mic boost de una sau doua pozitii la cateva articole ar insemna dublarea traficului, teoretic si a venitului. Grea decizie, sa astept toamna ca sa numar bobocii, sa ma bazez mai mult pe afacerea offline si sa nu ma gandesc acum la cea online?

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.