Nu mai puneti intrebari, e plin netul de raspunsuri

Hai ca mai am una de pe net culeasa: nu mai puneti intrebari, e plin netul de raspunsuri – da, e plin dar daca ar fi asa ce ar mai intreba lumea? Poate cauta raspunsuri mai noi, de multe ori adevarul de ieri nu mai e valabil si azi. Vrei sa te convingi? Citeste despre margarina, ba e buna ba nu mai e, la fel si maieurile de bumbac, candva erau ceva extraordinar – ce bine ca exportau chinezii, azi luam numai sintetic sau ma rog, 50% bumbac!

Nu mai puneti intrebari, e plin netul de raspunsuri

Oare de ce sa mai merg la avocat daca gasesc raspunsul pe net? Vad asta din ce in ce mai des, mai deunazi pe un blog renumit – sau ma rog, al unui tip renumit [ Vali ]. Nu stiu de ce le vine unora greu sa scrie si altora sa caute/citeasca. Eu unul mai si caut penet raspunsuri, dar evident ca fiind sceptic, dupa ce ma informez intreb, cine stie ce mi-a scapat si aflu mai repede asa. Plus ca de obicei la o postare noua se mai si discuta, argumenteaza.

Oare o sa vina ziua cand la toate intrebarile raspunde Google? O sa-l folosim la cresterea si educarea copiilor? Ala mic zice OK Google si gata, asta pricepe ce vrei si iti da raspunsul pe loc. Devii expert, asa cum azi toti stiu ceva de pe WikiPedia. Vrei istorie, pac pe Wiki si afli raspunsul. Vrei nevasta? O gasesti pe net, mai pe scurt totul e azi disponibil pe net. Mai putin cei 7 ani de acasa, un trai decent si ma rog, ceva cultura. In rest avem totul la un gugalit distanta!

întrebări și răspunsuri

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.