Investitia in domenii – site-uri

Am si eu un mic portofoliu de domenii, o investitie de peste 1000 de euro anual, care acum cativa ani mi se parea o ineptie, cum sa investesti atatia bani in domenii web? Uite ca odata cu trecerea timpului am trecut de la vachiul Ablog.Ro la domenii proprii, am avut sa zic asa o fixatie pentru „e” si „i” in fata numelui, la un moment dat aveam doar chestii care incepeau cu „e4„, cum este si domeniul de fata. Stateam si analizam acest mode de a investi, acum la 10 ani distanta de primul site, cred ca este o treaba buna daca nu te hazardezi si ai rabdare, investind din profitul adus de site-uri.

Investitia in domenii – site-uri in limba romana

Multi au impresia ca daca CPC-ul este mic la traficul din Romania, nu poti scoate bani frumosi cu site-uri in limba romana. Eronat! Daca cititorii tai sunt din Norvegia sau UK ai sa ai un CPC mare, garantat! Cat de mare? Pai ce ai zice de 1 euro/click? DA, AdSense poate fi rezolvarea problemelor tale financiare, ba chiar foarte rapid daca ai inspiratie si putin noroc. Evident ca nu trebuie sa visezi la asta din prima zi, asa cum ziceam sunt rare cazurile in care ai succes din prima zi, dar nu neaparat imposibil.

Daca insa vrei sa vinzi domeniul sau site-ul, aici lucrurile nu stau chiar asa de bine in momentul asta, inca romanii nu investesc sume mari in astfel de proiecte. Cateva exemple: cine crezi ca ar vrea sa dea 1000 de euro de exemplu pe Moldoveni.Info sau Romanii.info ? Sincer sa fiu am luat domenii de genul asta, inclusiv Tulcea.Info sau Iasul.Info cu speranta ca cineva va dori sa le cumpere doar pentru ca sunt domenii EMD. Uite ca nu am prea primit oferte, ca sa nu zic ca nu am primit niciuna macar!

Câștiguri site

Investiția în domenii – site-uri în limba romana

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.