IP TV in Germania

Cand esti un impatimit al filmelor bune nu ai ce face, esti nevoit sa apelezi la IP TV, mai ales in Germania, unde programele romanesti ajung mai greu, daca nu cumva ai o antena de satelit [ de preferat DiGi TV, Focus Sat sau Orange TV ], dar cati au pe cineva care sa le plateasca abonamentul in tara? Eu unul as merge pe varianta asta de televiziune prin internet, cu Box TV si cartela. Sau daca nu vrei sa schimbi permanent canalele, merge si cu VLC Player, un laptop si un cablu HDMI.

IP TV in Germania

Eu am unfurnizor pentru IP TV de cand sunt in Germania, sunt mai mult decat multumit. Pe langa programele romanesti de la TV pot sa ma uit la cateva sute de filme cu subtitrare in romana.Azi d eexemplu mi-a venit sa ma uit la X Men, Last stand! Ghici ce? Desi filmul „Ultima infruntare” este din 2006, mi-a facut placere sa-l revad. Si asta la un pret modic, intre 10 si 15 euro pe luna, in functie de furnizor si de echipamentul primit [ cumparat sau inchiriat ].

Daca mergi pe varianta cu Smart TV si aplicatia IP TV pentru android sau iOS, este la fel de ok. Revenind la X Man, mie-mi place de Logan, voua nu? Da, este cam aiurea sa vezi un film unde-l rapesc pe presedintele SUA si-l inlocuiesc cu un mutant. Am auzit ca de fapt azi Putin este de fapt o sosie, cine stie chestii din astea? Or fi adevarate sau pura fantezie? Toate insa sunt bune si frumaose daca te uiti la la filme cu IP TV, in Germania, Austria sau Olanda, UK si SUA. Important este sa ai o conexiune stabila la internet si un device pe care sa te conectezi. In rest e floare la ureche! Iar cand te uiti la filme, poti pune pauza si reiei de unde ai ramas! Nu-i asa ca e convenabil?

 

IP-TV

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.