Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru

Oana Cojocaru a intrat in viata lui Irinel Columbeanu de ceva timp, iar fostul miliardar ajuns acum sarac a incercat o vreme sa pastreze aparentele desi prezenta sa in emisuni precum Chefi la cutite sau Asia Express aratau clar ca nu mai este cine a fost odata. Faptul ca Oana Cojocaru a fost surprinsa de paparazzi in raionul de reduceri din mall spune multe. Totusi cine stie, poate ca intre cei doi este multa dragoste, altfel de ce ar sta o tanara care arata ca Oana langa un falit in varsta cum e Irinel?

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru

La inceput poate Oana Cojocaru mai spera ca Irinel Columbeanu isi revine, totusi nu poti sa ajungi miliardar si pe urma saracia orasului. Precis te duce capul si iti revii, lasi banca sa-ti ia tot, se inchide cumva treaba si pe urma o iei iar cu afaceri, chestii, socoteli si ajungi la loc in top. Sau mai stii, o avea ceva averi ascunse prin insulele Cayman, Seychelles, Costa Rica sau mai stiu eu unde se pitesc averile in ziua de azi.

Asa ca poate Oana Cojocaru are si ea viitorul asigurat, numai noi radem ca a ajuns Irinel Columbeanu in sapa de lemn, ca are masina de cateva mii de euro luata de la SH, etc. Pai sunt unii care nu au masina deloc, nu mai zic sa stai cu chirie intr-un cartier rezidential din Bucuresti. A, ca are datorii la intretinere, pai ce e singurul sau cum? De ce sa dai banii din buzunar cand poti sa-i cheltui cu cap? Zic eu sa nu-i mai plangem de mila lui Irinel, ca maine auzi la stiri ca a gasit o comoara in spatele casei [ acu care casa? A matusii Tamara bai sarakilor! ].

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru

Irinel Columbeanu si Oana Cojocaru – cuplul anului 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.