L-am descoperit pe Vasile Francisc Alexandru

CA sa vezi ca mai citesc si blogurile altora, asa ca am dat de Vasile Francisc Alexandru, un DTP-ist cum se declara el [ habar nu am cei aia, banuesc ca o fi ceva de design ]. Cautand pe net zice ca e tehnoredactare computerizata [ adica teoretic a invatat devreme sa foloseasca Word-ul? ]. Acum ma intreb daca el isi cauta numele pe net, asa poate ajunge si la mine, lasa un comentariu, ceva sa ma prind ca nu am scris degeaba despre el. Poate e maestru la facut poze digitale si uite asa se naste o colaborare de succes!

L-am descoperit pe Vasile Francisc Alexandru

Vad ca Google nu a auzit de Vasile Francisc Alexandru, nascut in 80 – deci cu exact 25 ani mai tarziu ca mine! In schimb a auzit de Papa Francisc, ca sa vezi! A, ai sa ma intrebi cum am dat de el, ei bine pe site-ul lui Cetin, evident. La un comentariu am vazut ca se chinuie cu minimul pe economie sa supravoetuiasca, ma gandesc ca o fi minimul din UK, ca cu ala din Romania nu se poate supravietui cu siguranta.

Ce m-a determinat sa scriu despre el? Pai are un domeniu [ Spanac.Eu – asa ca e de-al meu! ]. Are si un canal YouTube, bravo lui. Site-ul sta bine ca metrici MOZ – acum nu stiu cum sta la trafic si daca scoate ceva bani din afilierea aia cu ProfitShare. Sper ca DA.

Deci sa nu mai bat apa in piua, o sa ma apuc de citit serios sa vad ce vrea omul asta de la viata, ca ce vreau eu am vazut deja. Sper sa fie interesant ce o sa gasesc la el, poate ma inspir pentru o noiua serie de articole, sa ajung la 2000 si sa ma laud doua zile pe net cu realizarea mea cea mare – si fara folos! Bine, fara folos pentru altii, ca mie imi aduce trafic, deci in consecinta bani, cu care iau domenii, ciclul infinit!

Francisc

L-am descoperit pe Vasile Francisc Alexandru

Poate vrei sa citesti si:

3 comments

  • Salut. Mi-a dat un prieten linkul catre articolul tau.
    Mă mir că s-a găsit careva sa scrie despre mine.
    Si multumesc 🙂

    • Ro

      Daca ai gasit dupa 4 ani tot e bine, sincer am si uitat ca am scris articolul si de ce, am tot scris pe diverse teme de sa-u strans aproape 3000 de articole, unele cu sens, altele fara. Daca tot ai gasit blogul, las si link-ul catre noul tau site in comentarii, poate comentezi si la alte chestii – daca ti se par interesante. Succes sa ai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.