La multi ani in 2020

Gata, suntem in 2020, anul in care e4Ro isi propune sa depaseasca bariera celor 5000 de vizitatori unici pe zi pe site. Daca am depasit 1300 de articole e cazul sa trecem la alt nivel, sa diversificam nisele abordate pe site, sa nu mai fim un simplu blog si sa incurajam discutiile, comentariile. Avem doar 10 categorii afisate pe site, cred ca ar fi fost mai utile altele, dar asa a fost sa fie. Ne descurcam cu ce avem, dar sa vedem si ce putem imbunatati la site in anul 2020. De unde cifra de 5.000 de unici pe zi? Pai de pe data de 9 decembrie cand am depasit aceasta cifra!

La multi ani in 2020

Anul trecut a fost ca trafic sub precedentul, nu pentru ca nu am scris, ci datorita schimbarilor aduse de motoarele de cautare. Probabil ca nu o sa mai scriem despre Valeria Fainescu, in schimb ne propunem sa facem mai mult pentru grupurile de romani din Belgia, sau ca sa zic asa, pentru diaspora romaneasca din Europa. Probabil ca ar trebui sa ne axam si pe postarile pentru webmasteri, avem de gand de exemplu sa incercam sa revitalizam ArenaWeb, un subdomeniu bazat pe forum.

DA, stim ca zilele in care lumea statea pe forumuri a cam trecut, dar poate este mai eficient sa ai un astfel de instrument unde sa gasesti mereu informatii utile, colaboratori, etc. E doar o idee pentru noul an, ar mai trebui sa gasim macar 100 de persoane interesate ca sa demararm proiectul. Asa e plin internetul de forumuri depopulate, sau si mai rau – exemplu SeoPedia unde din ce in ce se discuta mai putin despre obiectul principal al formului. Cei veci au disparut complet, cei noi vor doar sa gaseasca cui sa vanda mai stiu eu ce serviciu [ deja preponderent Social Media ].

2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.