Livrarea de mancare acasa

Am auzit ieri cand rasfoiam WebPress.info ca pleaca Uber Eats din Romania, asa ca ramanem cu concurenta: Glovo, Food Panda si Takeaway. Eu una nu am comandat decat pizza acasa, ca snobul trei bucati ca sa fie transportul gratis. Gurile rele spun ca Uber lua 30% din pretul restaurantului ca sa-ti aduca mancarea acasa. Glovo cica ia 35%, habar nu am daca asa o fi sau daca e ok. Altii compara cu ce face eMAG in marketplace – 25% comision. La ce preturi sunt in Romania nici nu ma mira ca sunt astfel de comisioane, dar poate ca pandemia asta i-a mai pus pe ganduri.

Livrarea de mancare acasa

In mod cert livrarea de mancare acasa [ sau la birou ] este pentru cei cu bani mai multi decat media, m-am uitat chiar acum pe oferta de la Glovo si parea acceptabila [ fata de ce ofera restaurantele ], deci cine-si permite, bravo lui! Legat de plecarea celor de la Uber Eats nu stiu ce sa zic. Nu pricep de ce nu se merge si pe livratori independenti, angajati sa zicem asa la plata cu ora.

Ai un restaurant, vrei sa livrezi la domiciliu, apeleaza la un biciclist din asta, ce te opreste? DA, ar trebui putina organziare, ceva legislatie sau ma rog, contract cat de cat corect. Dar la noi acum ceva bun e greu de facut. In vest poti sa faci cam orice activitate din asta mica. Dar trebuie sa fie o intelegere pe tot lantul. De la legislatori la producatori so prestatori de servicii. Pleaca Uber, vine altul, nu cred ca e o mare problema. Iar daca aveau pierderi, sigur faceau ceva neadaptat la piata din Romania. Culmea este ca au plecat precum se vede, aia de luau comision mai mic. Poate asta era problema?

Uber Eats

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.