Lorena Buhnici nu mananca bame [ pentru saraci ]

Nu prea scriu eu despre influenceri, a nu e specific blogului meu, o fac colegii de la Bani marunti, ca e treaba lor sa ia la puricat asa zisele vedete ale internetului. Dar nu ma pot abtine sa nu comentezi ultima ei isprava intr-un live facut cu mai cunosutul George Buhnici [ zic live desi nu era, a sa dea mai bine, in ideea ca nu a editat bazaconia spusa de Lorena Buhnici, precum ca nu mananca bame fiind pentru saraci. Doua aspecte: bine mai bogatanilor, dar macar ceva cultura se poate? Bamele nu sunt ieftine deloc, aproape 10 lei kilogramul.

Lorena Buhnici nu mananca bame, sunt pentru saraci

Lorena Buhnici o fi si ea din anturajul lui Cristian Onetiu, alt bogat fara limite din epoca moderna a influenerilor. Cum sa ai tupeul sa zici la lume ca e saraca, uite manana praz si bame. Da ce vrei maia sa mancam ca tine, doar icre negre cu caviar? Acu sa nu sariti pe mine, voiam sa las fara italic scris, sa para ca am IQ-ul doamnei influencer. dar pana la urma creada lumea e o vrea, important e sa nu comenteze mai jos, ca va trebui sa aprob comentariile, si asta nu ar putea fi in favoarea mea.

Lorena si George Buhnici o dau din ce in ce mai des in bara, se pare a bunul simt l-au pierdut undeva la Neversea, desi filmarea pare a fi ceva mai veche, acum baiatul ala are a pierdut contractul cu BCR umbla mai nebarbierit. Duba iertati-ma doamnelor, ar trebui sa urmeze si iertati-ma saracilor? A devenit o moda sa vorbesti despre saraci, mai toti influencerii o fac, dand mereu exemple cat de bogati sunt ei [ direct sau indirect, prin etalarea bogatiei ].

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.