Lumea lui Sucre

Prin iunie v-am zis despre povestea lui Sucre, un vlogger sau ma rog YouTuber cum se mai numesc ei, iar azi mi-am reaminti de el, am zis sa vad ce mai face. Probabil ca pentru a trage o concluzie cum trebuie, o sa ma uit mai intai pe SocialBlade, site-ul ala de ne spune cati urmaritori are, cate vizualizari, etc. Hai sa aflam mai multe impreuna despre lumea lui Sucre, asa cum este ea in realitate. Imi place de baiatul asta, a trecut lejer de la chestii petru copii in exclusivitate, la recenzii de filme. Tot pentru copii pana la urma, dar macar e ceva mai serios. Cum zice el, Reveu la nu stiu ce, banuiesc ca asta e un termen de-al lor, a celor din generatia mai tanara.

Lumea lui Sucre – Reveu

Mi-a placut ca a incercat sa faca un Reveu la filmul Greyhound cu Tom Hanks in rolul principal. Am sa scriu si eu ori aici ori pe e4-TV.com despre el. Poate ca o sa scriu de fapt pe Actori.info, ca parca actorul e mai important decat filmul in sine. Cel putin asa zice Sucre. Nu a zis el prea mute in noua minute si ceva, ca nu i-a placut. Pana la urma totul e subictiv. Nici mie nu-mi plac filmele astea mai mult in negru decat color.

Poate ca daca se uita la filmul USS Indianapolis: Men of Courage cu Nicolas Cage. Tot cam aia e, doar ca unul e film de epoca si altul e film de actualitate. Sincer sa fiu eu pe asta l-am vazut, nu mai tin minte nimic din el. Sau nu l-am vazut si de aia zic ca nu i-mi amintesc de el, sa-l fi vazut online pe Cinema 24H? dar stai, aici nu e vorba de mine ci de Sucre, nu-i asa? Cati ani are baiatul asta? Mai sap, sa aflu si sa va spun. Am aflat doar ca a dat o gramada de bai pe sculele cu care filmeaza si inregistreaza. Camera a cosata peste doua mii de euro, microfoanele si ele ceva mii de lei, adica omul si-a luat in serios munca asta de YouTuber.

Lumea lui Sucre

Lumea lui Sucre – Reveu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.