Povestile de viata ale lui Sucre

Numele real al lui Sucre este Alexandru Lacatus, este un vlogger cunoscut in Romania si a avut o viata cam ciudata. De exemplu putini stiu ca a fost inchis in Mexic. Boala lui Sucre se numeste psoriazis, o maladie care-l va insoti intreaga viata. Norocul lui a fost ca nu a ramas inchis 23 de ani in Mexic, cati primise – pe bune, pentru spargere, nu asa pe degeaba. Asta s-a intamplat dupa ce a fost internat Sucre la nebuni. Vrei sa stii intreaga poveste? Stai alaturi de mine si o sa-ti spun pe indelete cum stau treburile.

Povestile de viata ale lui Sucre

Asa este, Sucre a fost internat la nebuni – el zice intr-un Institut de reabilitare psihica – in 2002. Teoretic avea un fel de tulburare bipolara, sau mai pe scurt cam distrugea lucrurile de prin casa. Am vazut clipul unde povestese despre asta si nu stiu daca e de la editare, sau asa are el un tic nervos. Mai verific si vin cu explicatii intr-un alt articol.

Alta chestie nasoala din viata lui Sucre [ Alexandru Lacatus ] este faptul ca a vrut sa-si ia adio de la viata, dar sa vedem cum a fost si povestea asta. Dar mai intai sa va zic altceva: in 2009 Sucre avea 14 ani. Deci e nascut undeva prin 1995, azi Alexandru Lacatus are doar 25 de ani. Sa stii ca nu e chiar cum iti imaginezi, asa ca mai bine vezi povestea pe canalul lui de YouTube. Nu-ti dau adresa ca sa poti sa cauzti, sa sapi – cum se zice in mediul online. La final ar mai fi ceva, Sucre zice ca-l cheama Vlad Alexandru, asa ca aici fie ne-am inselat noi, fie are doua prenume – asa cum se mai obisnuieste pe la noi la romani.

Sucre - Alexandru Lăcătuș

Poveștile de viata ale lui Sucre

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.