M-am inscris pe ToateBlogurile, o fi bine?

NU stiu ce mi-a venit azi si m-am inscris pe ToateBlogurile.Ro, o fi bine sau mai bine stateam linistit in banca mea? Oricum e bine sa mai faci chestii din astea din cand in cand, nu se stie de unde sare iepurele si primesti o oferta de cumparare de 5.000 de euro! Cred ca o sa vand cu o mie de euro anul de vechime, merita zic eu! Sa vedem unde voi fi peste cativa ani cand implinim 10 ani de online! Pana una – alta vad ca azi am un record de vizitaori – si de bani, evident – pe www.Masini.club, ceea ce ma bucura nespus!

M-am inscris pe ToateBlogurile, o fi bine?

Am pastrat statisticile de prin 2011, mai exact de pe 24 iunie, adica de acum opt ani! Nu e rau de loc as zice eu privind retrospectiv, desi anul asta prevad ca nu o sa mai rad la fel de mult ca anul trecut, dar asta e – mi-am luat deja masina noua, in concediu nu mai mergem, deci facem economie si e la fel ca anul trecut [ de bine! ].

Toate blogurile mele sunt si pe FaceBook, am eu un ambâț, vreau sa ajung la un milion de membri/fani si chiar daca sunt adunati, tot o sa fie ceva care o sa ma ajute sa merg mai departe cu incredere [ si ceva venituri ] cu bloggingul. Pentru ca desi veniturile sunt mai mari din accesari prin cautare pe Google, nu sunt de lepadat nici banii care vin din accesari prin Social Media.

Ma mir ca mai am energie sa merg inainte, avand in vedere modificarile facute de Google si de scaderea traficului si implict a veniturilor, dar nu ne dam batuti, mergem inainte cu speranta ca maine va fi mai bine!

Eu si cu mine

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.