M-am nascut secolul trecut

Chiar daca nu pot sa zic ca m-am nascut acum un secol, totusi am venit pe lune in secolul trecut. Nu erau telefoane mobile, iar telefonul public nu era cu cartela cu ci monede – nu mai stiu daca mergeau cu 25 de bani, un leu sau chiar cu acele monede de aluminiu de cinci lei, dar aveam unul chiar pe scara blocului. La televizor color am apucat sa ma uit pe la 15 ani, un telecolor cu rotite – de telecomanda nu auzisem. Abia dupa ce am intrat la facultate am vazut primul video – m-a costat cat o jumatate de Dacie!

M-am nascut secolul trecut

Tot in primul an de facultate am vazut si primul „PC” – un Cobra facut de mine din piese – a durat trei luni pana am reusit sa-l fac sa mearga, in loc de carcasa era un geamantan de ala de lemn de armata! Primul PC adevarat l-am vazut la INCREST, unde m-am angajat cu un mai mult de un deceniu inainte de sfatitul secolului trecut! Am trait de ja mult mai mult decat a domnit Stefan cel Mare, am vazut Revolutia din ’89 in direct, adica am si luptat sa zic asa, daca pipaitul feteleor la gura de metrou in cautare de grenade se numeste lupta, iar strigarea de lozinci anti Ceausescu se pune ca mare realizare inainte de 22 decembrie! Culmea ca am mai umplut si cartusele cu cerneala, asta tot in secolul trecut!

Am asistat la explozia in domeniul IT, am vazut PC-uri, le-am vandut o vreme si nu a fost rau, am facut profit frumusel, le-am reparat si am ajuns sa am telefon si tableta care costa cat un televizor sau chiar mai scump. Sincer, abia astept sa vad ce ne mai aduce secolul asta, caci deja am devenit curios!

Mass media online

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.