M-au banat pe Reddit Romania

Ca sa vezi pana unde merge chestia aia cu sinceritatea: mi-am facut cont pe Reddit Romania si evident am ales la nickname DigitalPress, ca ideea generala era sa-mi fac o comunitate, dar evident ca mai voiam sa si discut anumite chestii. La prima postare la care evident fara sa ma gandesc putin, am postat un articol pe de site-ul din profil. Urmarea? Banat si asta e! OK, pot sa-mi fac alt cont [ de fapt are sotia ] si sa postez de la ea, sau cum am zis imi fac alt cont, alt email, alt profil [ gen Gicu de la scularie ] si? N-am niciun interes sa fac parte dintr-o comunitate unde totul este un stereotip si fara logica!

M-au banat pe Reddit Romania

Ai sa ma intrebi de ce scriu despre asta, ei bine pentru ca vreau sa vad cati romani sunt interesati de Reddit si cam ce anume cauta. Adica inca un articol de umplutura doar pentru analiza keywords. Acum cateva zile discutam cu un tip de pe SeoPedia despre metricii site-urilor dati de diferite tool-uri mai mult sau mai putin gratuite. Ca sa vezi: Majestic da CF si TF, adica desi nu vede toate link-urile, le numara si iti da un CF si le analizeaza pe cele descoperite de el si iti da un TF. MOZ ii da 12 la DA si 19 la PA, prin comparatie cu site-ul ClubSeo.info la care DA este 12 dar PA este 23, deci in mod clar e mai bine cotat. Ce zice insa Majestic? Zice la ClubSeo ca TF e zero! Adica niste link-uri fara valoare. De ce? Pentru ca le vede pe cele de la vechiul proprietar, sau ce sa zic? MOZ vede 75 de domenii ce trimit la ClubSeo, Majestic 73 – ma intreb chiar si link-ul de pe SeoPedia nu e ok? Am sa adaug unul de pe WiKipedia, sa vedem ce iese!

DA, am trecut de la Reddii la SEO, pentru ca despre asta e vorba de fapt. De aia ma inscrisesem, sa vad daca agat ceva trafic si sa mai creasca metricii. O sa ma ocup de asta in curand caci asta vad ca se cauta, metrici cat mai mari! Oare dau si bani pe masura?

Metrics for DigitalPress

Studiu metricilor unui site

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.