Mi-am facut cont pe Reddit

Da, mi-am facut cont pe Reddit si sper sa ma ajute la ceva. Am inteles ca ma poate ajuta la trafic, desi este clar ca daca vrei sa aduci pe cineva la tine pe site va trebui sa faci ceva iesit din comun, sa-i obligi cumva sa vina la tine si sa comenteze. Prima chestie: primele cinci zile nu ai voie sa postezi, ci doar sa comentezi. Habar nu am daca ai voie sau nu sa pui link-uri in comentarii, fizic da, practic nu stiu daca nu te blocheaza.

Mi-am facut cont pe Reddit Romania

Am zis ca mi-am facut contul pe Reddit Romania in ideea ca am ales sectiunea de limba romana, acum trebuie sa ma apuc de sapat si de vazut unde se discuta mai mult, sa ma bag in seama si sa-mi atrag clienti de citit si comentat la mine pe site-uri. Important este insa sa-ti cresteti karma pe reddit.com, ca sa ai nu stiu ce avantaje.

Am inteles ca pe Reddit sunt comunitati, unele mai mari si evident unele mai mici. Habar nu am daca poti sa creezi si tu una, ar fi ok sa poti sa o faci, caci imediat am sa ma gandesc cum sa folosesc asta in beneficiul meu. DA, sa zicem ca fac una si adun cateva zeci de mii de palavragii, asta ar ajuta enorm. Insa mai am de asteptat sa treaca cele cinci zile, nu stiu cum de nu mi-a venit ideea asta cu Reddit mai devreme. Dar am zis sa va zic si voua, poate va ajuta la ceva.

Momentan am karma 1 pe Reddit Romania, habar nu am cum creste si de ce, dar am inteles ca daca e mare e ok! Ca la noi romanii, tot ce e mare e bune! oricum am vazut ca nici sa comentezi din prima zi asa la greu nu merge. Prima data mi-a zis sa postez la 3 minute, acum la 4. Hai ca o las mai moale, ca nu e chiar ok sa-mi pun peste tot link-urile la site-uri!

Reddit Romania

Mi-am făcut cont pe Reddit

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.