Ma gandesc sa deschid o firma

Stiti la ce ma gandeam? Sa-mi deschid o firma care sa gestioneze site-urile mele, dar pentru asta e nevoie de inca cateva persoane, sa zicem cam trei, adica sa fim patru. Asta ar insemna ca fiecare va gestiona zece domenii, avem posibilitatea sa facturam servicii de marketing online, etc. N’ar fi rau, nu-i asa? Am chiar o idee faina legata de numele firmei, dar despre asta cu alta ocazie. Bani ar fi destui ca sa sustina o firma, teoretic un SRL cu patru asociati. Ramane sa-i gasesc pe cei trei interesati.

Ma gandesc sa deschid o firma

De ce ar fi nevoie ca sa deschidem o firma? Pai de ceva bani, sa zicem ca punem 2.500 de euro de caciula la capitalul social, am avea 10.000 – aici intervine ideea cu raspunderea limitata in cuantum egal cu capitalul firmei. Daca ti-e frica de asta, pui capital doar 2000 de lei si restul imprumuti firma – asa poti sa-i scoti si lejer cand ai chef! Restituire imprumut. Pe langa bani – pe care teoretic ii investim in sediu, design site-uri, etc. mai e nevoie de munca. Aici deja e clar, trebuie sa scrii articole, sa mentii pagini si grupuri de discutie, poate si un forum – avem deja ClubSeo, deci e loc destul.

Acum vine beleaua cu banii si impartirea profitului. Logic ar fi sa impartim ceea ce castigam suplimentar fata de momentul de fata, dar cred ca ma risc si pot imparti totul, chiar daca aportul meu la traficul deja existent este sa zic asa, doar al meu. Scot din portofoliu cinci domenii si cred ca restul pot sa-si imparta profitul lejer la patru! Deci am scapat si de chestia financiara, ne luam un sediu si deschidem un HUB. De ce? Pai daca tot dai banii, nu-i mai fain sa si recuperezi din ei? Macar o parte, sa nu dai totul din Buzunar.

Locatie firma? Aici e aici. As merge pe Bucuresti – desi detest orasul, dar evident ca acolo sunt cele mai mari oportunitati! Asta ar insemna sa ne mutam cu totii in capitala, adica si eu! Deja se complica lucrurile, nu-i asa? Pentru mine e ok, orice oras din Romania nu ma avantajeaza pentru ca nu mai stau in tara! Dar colegii?

Deschide firma

Ma gândesc sa deschid o firma

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.