Marius Cucu mi-a sters link-ul

Voiam sa fac si eu un mic test, asa ca am postat un raspuns related pe blogul lui Marius Cucu, evident cu link-ul de rigoare. Omul a raspuns la comentariu dar mi-a sters link-ul, ca sa vezi! Acum macar stau linistit, nu sunt singurul care o face, adica nu las link-uri in semnatura, in comentarii, etc. Cat de natural este asta pentru motoarele de cautare? Habar nu am, da uite asa, ca sa nu fie deloc, decat ce pun eu, merge?

Marius Cucu mi-a sters link-ul

De ce mi-a disparut link-ul din comentariul pe blogul lui Marius Cucu este clar, la el pun link doar prietenii, iar eu sunt neica nimeni. Intrebarea este alta, de ce am scris eu articolul asta azi? Pai pentru ca asa mi-a venit, sa fie de umplutura, ce nu am voie? Ba da as raspunde tot eu! Ieri ma intreba aici pe bloc cineva ce inseamna carpe diem, desi eu ii dadusem cu mult timp in urma mura-n gura! Chiar si daca stii putina franceza deja descoperi ca diem inseamna zi, deci daca nu se crapa de ziua, inseamna sa traiesti clipa mai nene, ce sa insemne?

Gata, mi-a zis oful cu acest Marius Cucu, recunosc ca am sterpelit cateva poze de la el de pe blog, sa fie ca nu strica, nu-i asa? Am mai luat poze si de la Razvan, ca azi a fost ziua de luat poze. Stii cum scriu eu pe bloguri? Gasesc poze faine, apoi ca sa le pun la mine, scriu un articol. Ai mai auzit asa nerozie pana acum? Hai ca ajunge pe azi, mai am si treaba, nu stau sa scri pe blog toata ziua!

comentarii pe blog

comentarii pe blog

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.