Masinile diesel interzise in Stuttgart

DA, nu e chiar corect titlul, pentru ca azi numai cele pana la Euro 4 sunt interzise in Stuttgart si in alte mari orase din Germania, dar deja s-a vazut ca masurile nu aduc rezultatele asteptate, poluarea desi in scadere in aceste orase, nu satisface si deci se preconizeaza ca din vara sa se renunte si la Euro 5. Asadar ce a mai rams diesel acceptat in Stuttgart? Mai nimic! Sfatul meu? Renunta cat mai ai timp la masina pe motorina si treci pe benzina sau hibrid. La noi in oras e plin de Toyota Prius Hybrid, zici ca le da pe degeaba!

Masinile diesel interzise in Stuttgart

Stii ce prevad eu? Un aflux de masini diesel in Romania, toate cele care nu o sa mearga la programul lor Rabla o sa ajunga la noi. Iar samsarii de masini o sa profite. Parca ma gandesc sa iau si eu una, asa sa fie [ oare se mai platesc taxe pentru masinile din Europa la noi? Parca DA!]. George si-a luat o masina buna cu 800 de euro, la banii astia imi iau una si o tin de plimbare, ca sa fie si sa nu mai o spal, aspir, etc.

Vin vremuri grele pentru detinatorii de masini diesel, asta este clar. Indiferent ca se vor interzice si cele cu Euro 5 sau nu, faptul ca deja sunt inlocuite masini diesel vandute cu modele pe benzina sau hibrid spune multe. DA, probabil ca in Romania vor circula o vreme, insa cu siguranta ca nu pentru mult timp. Asadar macar din cauza asta o sa vedem probabil un parc nou de masini la noi, sau cine stie? Va face ca cererea de masini pe benzina sa le creasca pretul sau din contra, vanzarile mai mari vor duce la ieftiniri? Numai timpul ne va spune ce va fi!

interdicție mașini diesel Germania

Mașinile diesel interzise in Stuttgart

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.