Mereu tanar, se poate?

Radeam azi cu sotia, oare nu se poate sa fii mereu tanar si sa nu te doara nimic? De unde mipa venit ideea? Pai de la presedinta Lituaniei, la car eam ajuns cautand rezultatul meciului de ieri cand am pariant pe Romania. Evident am castigat cu 3 – 0, ar fi fost si culmea sa ne bata o tara care incape toata in Bucuresti. Asadar am descoperit ca presedintele Lituaniei este o ea, ca este nascuta in martie si ca are exact ca si mine anul nasterii formar din cifrele 5 si 6! Incredibil nu-i asa?

Secretul tineretii vesnice

DA, cu adevarat am imbatranit si totusi mai pot sa fac cate ceva – de exemplu sa stau si sa scriu duminica la blogul asta de doi bani, as vrea sa va vad eu la 63 de ani cum va mai laudati – dar cand ma bandesc la batranica aia din Romaina care la 92 d eani alesarga la maratoane – nu chiar maratoane, ca alearga doar 10 kilometri, evident cui cei de varsta a treia – parca vad ca eu nici nu fac fata in primul kilometru – ce sa mai zic?

DA, ce nu ati auzit de doamna Elena Pagu – sa vedeti cum arata – eu deja sunt invidios, ce mai, ce are ea si eu nu? Pai degeaba scriu eu articole aici cu nemiluita si stau numai in casa – evident, vorbim de sezonul rece, iar acum e atat de rece ca nici dupa paine nu vreau sa ma duc! Deci mai pe scurt nu stiu cum sa fac sa raman si eu vesnic tanar, dar sa nu mai trebuiasca sa muncesc sa scot si ceva banuti, ca pensia de la stat este atat de mica, incat nu mi-ar ajunge nici macar o zi in Dubai – sau oriunde la shopping!

Hai ca m-am intins ca pelteaua la scris lucruri fara valoare, ca de altfel cam tot ce am scris azi pe blog, dar asa am sa ajung unde mi-am propus – indexare rapida, cautari garla pe site si evident cele 1000 de articole!

Tinerețe fără bătrânețe

Secretul tinereții veșnice

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.