Milionar sub acoperire

DA, as putea fi eu dar sunt asa de bine acoperit ca inca nu am ajuns milionar in nicio moneda – bine, nu le-am studiat pe toate, desi daca pun banii de la saltea, masina si apartamentele + casa din Ungaria, in ruble sunt milionar si eu! Protagonistul emisiunii este milionarul Glenn Stearns, care ne va arata pe Discovery cum sa devii si tu bogat in doar 90 de zile. Iti dai seama ca o sa fiu cu ochii ca pe butelie, ca am de gand sa devin si eu milionar in dolari -sau Euro – in curand. [ De fapt ideea era ca este miliardar sub acoperire! ]

Milionar sub acoperire – Undercover Billionaire

Mai nou aflu ca deja luna trecuta a avut loc premiera, deja am nervi ca am scapat asta din vedere, poate si din cauza ca mi-am luat TV Box si in loc sa scarman cele 5 canale date de moldoveni in limba romana, ma uit la filme pe HBO. Am inteles ca de exemplu, Samuel Leeds face bani din imobiliare, fara sa investeasca un cent. Merge oare chestia asta? Ce stiu sigur este ca pentru a face multi bani, trebuie sa faci afaceri mari. Asa facea Nelu, un fel de asociat al meu din Tulcea, dar care mai mult ramanea dator si traia perioade scurte pe picior mare, in rest nu a prea avut mare succes – cel putin cat am fost eu prin zona. Ma intreb totusi daca este posibil sa ajungi miliardar in doar 90 de zile.

Secretul milionarilor? Sa nu faci afaceri cu banii tai, mai ales daca nici nu-i ai. Asadar pe imprumut merg americanii, la noi in Romania merge ceva mai greu zic eu. Asadar milionar sub acoperire poate sa ofere solutii americanilor, englezilor, dar am mici indoieli ca le poate oferi idei romanilor din tara noastra [ adica nu emigrantilor! ].

Oricum daca tot a venit chestia asta peste mine o sa ma gandesc la ea, poate imi vine si mie o idee, sau poate doar am sa ma provoc pe mine sa vad daca pot. Asta ar insemna ca magazinul lui Teo sa duduie cateva luni, ca sa avem ce manca fara sa umblam la economii.

Glenn-Stearns

Milionar sub acoperire – Undercover Billionaire la Discovery Channel

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.