Mircea Dinescu – poetul miliardar

Recunosc ca am scris acest articol cu singurul scop de a pune poza lui Mircea Dinescu – caricatura pe blogul meu. Sursa poza? Catavencii, (re)descoperit dupa ce am citit stirea cu Zoso si Clotilde Armand, asa ca ce mi-am zis? Ia sa scriu eu si despre dea Mirciulica asta, ca multa lume ar vrea sa stie cum a ajuns el din poet, miliardar. Pai cu talent, zice vecinul meu Nea Culae, var Ilie cu de la scularie. Are el castel si ditamai afacerea, mai are si emisiuni la TVR, ca el aduce audienta nu stirile de calitate.

Mircea Dinescu – poetul miliardar

Pe Mircea Dinescu unii il stiu de la Europa Libera, altii de la Revolutie – tipul ala cu strungareata [ sau dinte lipsa? ] care facea semne si avea un pulover pe el, ca Petre Roman si multi altii – o sa ramana in istorie ca Revolutia puloverelor rosii – eu recunoasc ca il stiu din ’89. Nu mi-au placut poeziile lui – alea de le-a dat la televizor sau le recita el pe la simpozioane, dar nici nu am pregatirea necesara, sunt analfabet cronic functional.

Ce minte de geniu a avut Dinescu asta de a stat asa de putin in politica si a ajuns totusi miliardar – sau ma rog, milionar dupa alte surse – fara blog [ are unul, dar nu prea e cine stie ce de capul lui – precis nici macar nu stii care e blogul lui Mircea Dinescu], dar cu simt de antreprenor. Am vazut cu drag taraful ala cu mosnegelul care canta Mambo Siria – sper ca am scris corect, auditie de colectie -surubul!

Mircea Dinescu gateste, pai nici nu se putea altfel, ce se lipeste cel mai bine la o poezie daca nu o mancare buna si un paharel. Eu in schimb mananc cu pofta, am si eu talentele mele. Mai scriu si eu poezii, de gatit ma pricep sa fac omleta, am facut chiar si paine la toaster, iar zilnic fac ceai si cafea – solubila cu apa de la robinet ( calda ). Adica nu sunt chiar amator sau necunoscator, am chiar talent zice nevasta-mea, mai ales la ceai [ recomand Chelton – cu Sour Soup ].

Dinescu la Revoluție

Mircea Dinescu – poetul miliardar la Revoluție

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.