Gogu

Nelu Curca s-a facut preot

N-ai fi crezut nu-i asa ca Nelu Curca s-a facut preot, dar uite ca actorul Mihai Coada a ales sutana in locul actoriei. Bine, tu na-i fi crezut nici ca Americanu s-a facut taximetrist, dar uite ca viata bate filmul fara sa clipeasca. Actorii din vestitul serial La bloc au ramas fara munca, asa ca unii s-au reorientat catre teatru, altii catre alte oportunitati, pentru a-si continua viata. Mihai Coanda este cel mai in varsta din gasca de la bloc, avand 67 de ani, desi cred ca daca-l includem si pe Nea Popa, nascut in 1953, cred ca amandoi se califica la acest titlu [ cel mai varstnic! ].

Nelu Curca [ Mihai Coada ] s-a facut preot

Nu este clar ce l-a atras pe Nelu Curca sau pe numele sau adevarat Mihai Coada sa se calugareasca, cert este ca dupa ce a parasit platourile de filmare s-a simtit atras de Dumnezeu, asa ca a devenit calugar [ sau cum zice el un simplu mirean, dar cu barba si cu locuinta permanenta printre calugari]. Ii sta bine in haine preotesti, vorbeste molcom si totusi apasat si cu inteles. Chiar mi-a placut interviul cu el, iar cum a devenit conjudetean cu mine – la Manastirea Turnu din judetul Prahova, cu atat mai multa consideratie pentru el.

Sincer sa fiu ma gandeam si eu odata ca manastirea este o solutie buna, te cureti si trupeste si sufleteste. Mihai Coada spune ca s-a facut o confuzie, de fapt el nu este calugar, umbla cu rasa pe el doar cand canta, in rest este un simplu pacatos care incearca sa-l gaseasca cu adevarat pe Dumnezeu. Eu il cred, e o dovada de smerenie asta, cand nu te crezi merituos nici macar sa te consideri calugar. Bravo domnule Nelu Curca, ai toata stima si respectul meu!

Mihai Coada calugar

Nelu Curca [ Mihai Coada ] s-a făcut preot

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.